• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

Seier og sølv

Storhamar leverte strålende i Kristiansand

Storhamar gjorde jobben mot Sparta og tok en fin seier i Idda Arena i Kristiansand. 5-2-seieren var en klar framgang på alle måter, men dessverre ett mål for lite til å vinne turneringa.

Sparta hadde åpningen av kampen og spilte seg til en stor sjanse i overtall hvor Viktor Kokman fikk vist gode reaksjoner. Etterhvert jevnet det seg litt mer ut og så begynte Sparta å ta utvisninger. Det utnyttet Storhamar grådig. Etter å ha presset i to minutter smalt det i det sarpingene be fulltallige. Patrick Thoresen var på plass på bakre stolpe og løftet inn ledermålet. Rett fra dropp pådro de blåkledde seg en ny utvisning og da smalt det igjen. Erik de la Rose transporterte inn i sona og fikk satt opp Eskild Bakke Olsen på åpent mål. Enda en Sparta-utvisning kunne og burde gitt uttelling, men det ble med de to fulltrefferne i første periode.

Midtperioden ble en mer jevnspilt affære hvor Sparta hevet seg etter sjokkbehandlingen i andre halvdel av første. De hadde noen gode sjanser i starten, men Kokman var på jobb. Storhamar tok tilbake kontrollen etterhvert og fikk et par nye sjanser i overtall. Det ble ikke like bra trøkk på det som i første, men det kunne fort blitt et mål til. Det så ut til å ende målløst i den midterste perioden før det gnistret igjen i sluttminuttet. SIL brøt Sparta på vei ut av sona og etterhvert havnet pucken hos Martin Rønnild som banket inn nummer tre. Nå var kampen godt nedi lomma til de gule og blå. 17 sekunder før pause sprakk imidlertid nullen. Nå var det Storhamar som rotet litt i egen sone og Tangen Henriksen fikk avslutte bak en utspilt Kokman.

Storhamar startet tredjeperiode forrykende. Etter 2.42 av perioden satte Jacob Lundell Noer inn sitt første i gul og blå drakt. Et velplassert skudd via stolpen. To minutter senere kjempet Martin Rønnild inn sitt andre for kampen og dermed var Storhamar på topp i turneringa. Sparta ville ikke gi fr seg topp-plassen så lett og ga litt ekstra gass. Det haglet pucker rundt SIL-buret og et par traff også stolpene. SIL var nære ved på noen overganger, men klarte ikke å øke ledelsen. Med to minutter igjen å spille styrte Eirik Børresen inn reduseringen som ga Sparta turneringsseieren på målforskjell. Storhamar prøvde alt for å få ett til, inkludert å ta ut keeper. Det var nære ved at Noer skaffet den i sluttsekundet,men pucken strøk til side.

Kampfakta: Storhamar - Sparta Sarpsborg 5-2 (2-0, 1-1, 2-1) Idda Arena, 200 tilsk.

1 periode: 1-0 (12.28) Patrick Thoresen (Erik de la Rose, Eskild Bakke Olsen), 2-0 (14.12) Bakke Olsen (de la Rose, Rasmus Ahlholm) PP

2 periode: 3-0 (38.54) Martin Rønnild (Sander Vold Engebråten, de la Rose), 3-1 (39.43) Anders Tangen Henriksen (Niklas Roest)

3 periode: 4-1 (42.42) Jacob Lundell Noer (Uass.), 5-1 (44.32) Rønnild (Simen André Edvardsen, Mats Larsen Mostue), 5-2 (57.57) Eirik Børresen (Jonas Meisingset, Magnus Nilsen)

Skudd: 33-27 (18-6, 5-9, 10-12) Dommere: Mads Frandsen og Anders Nordin Utv: SIL 4 x 2 min. Spa 6 x 2 min.