• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

Endelig kamp igjen

Torsdag spiller Storhamar sin første hockeykamp på fem måneder

Siden siste serierunde i starten av mars har det ikke vært spilt en eneste hockeykamp her til lands. Torsdag blir det endring på det da pucken slippes til treningskamp mellom Ringerike og Storhamar i Schjongshallen på Hønefoss. En etterlengtet sak for både spillere og fans!

I løpet av sommeren har de to klubbene inngått samarbeidsavtale hvor spillere kan spille for begge klubbene. Denne kampen er en del av det samarbeidet og på motsatt side av rødlinja vil de gule og blå møte flere gamle kjente. Håkon Engh, Mathias Holst Jenssen og Thomas Bækken har alle a-kamper for SIL, men er nå å finne i den svarte og gule Panthers-drakta. Ringerike spilte, som de fleste husker, i Get-Ligaen sesongen 2018-19. De rykket ned etter kvalifisering og endte forrige sesong på tredjeplass, to poeng unna ny kvalifisering. De er en ambisiøs klubb og sikter seg inn på nytt opprykk denne sesongen.

Storhamar-gutta er garantert sultne på hockey etter å ha fått avbrutt sesongen akkurat da det morsomste skulle starte. De gule og blå stiller med nær fullt mannskap på turen over Lygna. Det betyr første kamp i gult og blått for spillere som Jacob Lundell Noer og Sondre Bjerke, samt comeback for Erik de la Rose. Hvem som starter i mål er foreløpig ikke avgjort. Et par juniorer får også muligheten til å vise seg fram.

Alle treningskamper er foreløpig steng for publikum, så det blir ikke mulig å ta turen for å se sesongens første kamp. Du kan imidlertid se kampen hos Direktesport (abo) her. Kampstart er klokka 18.30