• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

Samarbeid med Hamar Media

Storhamar Hockey skal i de kommende to treningskampene på hjemmebane samarbeide med Hamar Media om overføring og studio.

Storhamar og Hamar Media har inngått et spennende samarbeid om å vise de to treningskampene mot Stavanger og Manglerud Star 17. og 25. september. Det betyr at hockeyfansen på Hamar vil få mulighet til å se Storhamars to neste hjemmekamper direkte – pakket inn i en lokal produksjon med studiosending før og mellom kampene.

Når det gjelder samarbeidet med Hamar Media er målet å bruke erfaringen og tilbakemeldingene på de kommende treningskampene til å videreutvikle et bra liveprodukt i tiden fremover.Når det kommer til serien om en måneds tid har klubben kommet langt i arbeidet med å kunne tilby studiosendinger før, mellom og etter sendingene på TV2.

Vi har som ambisjon å gi Storhamar-familien spennende innhold gjennom hele uken. Det er allerede mulig å følge laget tett i hverdagen gjennom eksisterende kanaler, men vi jobber for å utvide dette tilbudet spesielt på kampdag. Det betyr at mye av det man er vant til å se på kuben vil bli forsøkt produsert og distribuert til de som sitter hjemme og følger med før, under og etter seriekampene.

Vi skal også videreføre arbeidet med å gi publikum et innblikk i garderoben. For å unngå for mye kontakt med utenforstående og spillere vil i år spillerne selv lage innhold fra det som skjer tett på laget. Andreas Øksnes har blitt «Sjefredaktør i garderoben» og har allerede vist oss noen gullkorn.

Vi sier at vi forsøker, fordi denne satsingen stiller helt nye krav til oss! Det blir viktig å lytte til tilbakemeldinger fra både seere og samarbeidspartnere, sier styreleder Stein Onsrud.»