• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Lørdag Lør 27 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar

Fjordkraft blir en viktig samarbeidspartner

Flerårig avtale er signert

Vi er svært fornøyde med å ha signert en flerårig sponsoravtale med Fjordkraft:

Kim Skogheim, i klubbens markedsgruppe: "Det er en stor anerkjennelse for oss å få med en nasjonal aktør på laget. Fjordkraftavtalen øker vår status som sponsorobjekt, og vi kommer til å jobbe hardt for å utnytte mulighetene som ligger i avtalen. Fjordkraft ønsker å være en synlig sponsor, som gjerne blir med på ulike events og happenings - og det skal vi sørge for. Denne avtalen gir oss en skikkelig boost fremover og enda mer, ny motivasjon mot veien videre. "

Sponsorsjef i Fjordkraft, Stian Madsen: "Vi ser på Storhamar Hockey som en av de mest attraktive klubbene, og ser også via tilskuertall og tv-tall at Storhamar er en klubb med stor interesse rundt. I forbindelse med at Eidsiva Energi (Eidsiva Marked AS) blir en del av Fjordkraft, og at vi skal ha et stort kontor på Hamar var Storhamar en naturlig samarbeidspartner for oss. Som kunde av Fjordkraft skal du være trygg på at vi støtter lokalsamfunnet gjennom både topp og bredde. Med denne avtalen starter vi en større satsing på å være lokalt til stede i en viktig region for oss."

Om Fjordkraft i Innlandet: Strømleverandøren Eidsiva Energi (Eidsiva Marked AS) blir snart en del av Fjordkraft. Alt det praktiske ved overgangen ordnes automatisk av Fjordkraft. Innlandet blir en viktig region i Fjordkrafts videre satsing med kontorer på Kongsvinger og Hamar.

For deg som nå er kunde av strømleverandøren Eidsiva Energi betyr overgangen til Fjordkraft at du får tilgang til billige mobilabonnement og lokale fordeler, i tillegg til de gode strømavtalene du allerede kjenner. Vi har også en app som gir god kontroll og oversikt over strøm, mobil og annet i boligen.

Fra 1. mars vil kundeservice få utvidet åpningstid til klokken 20 alle hverdager – slik at det blir enda enklere for deg som kunde å komme i kontakt med Fjordkraft.