• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov

-Starter jakten på en sportssjef

Storhamar starter jakten på en sportssjef

Storhamar har nå besluttet å ansette en sportssjef i fast rolle og intensiverer derfor jakten på den rette personen. Siden mars har tidligere SIL-spiller Joakim Jensen fungert som konstituert sportssjef på dugnad.

  • Joakim har gjort en fantastisk jobb med å bygge laget, og vi får ikke takket ham nok for den innsatsen som er lagt ned. Dette er en veldig krevende rolle som tar mye tid. Joakim har også andre forpliktelser i livet og ikke minst en heltidsjobb, så derfor vil han nå gå ut av sportssjef-rollen. Han vil fortsatt være en del av sportsutvalget i klubben.

Når det gjelder henvendelser relatert til det sportslige og spillere i klubben så vil styreleder og hovedtrener Anders Gjøse håndtere disse i en overgangsperiode frem til ny sportssjef er på plass.

  • Vi har allerede iverksatt prosessen for å finne den fremtidige sportssjefen til Storhamar og ser frem til å lande dette så fort det lar seg gjøre, sier styreleder Stein Onsrud.

Storhamar var allerede i mars tydelige på at det er et ønske om å ansette en sportssjef i en fast stilling, men det var også viktig å få kontroll over økonomien i klubben etter at corona rammet norsk hockey og vi fikk et helt sluttspill avlyst.

  • Det har vært og er også knyttet usikkerhet til tiden som kommer, og Storhamar er fortsatt i en krevende situasjon. Samtidig føler vi at vi har nok kontroll til å iverksette en prosess for en av klubbens viktigste roller om vi skal bygge denne klubben robust for de neste årene, sier Onsrud.

Joakim Jensen ble i mars lansert som en het kandidat også til den faste rollen.

  • Joakim har gjort det klart at han ikke ønsker å gå inn i denne rollen fast nå, så da respekterer vi det og understreker samtidig at han fortsatt ville vært en god kandidat. Heldigvis finnes det mange flinke folk der ute som kan løfte Storhamar ytterligere inn i fremtiden på sport, sier Onsrud.

På spørsmål om Storhamar nå er ferdig med å bygge laget sier Onsrud:

  • Det er ikke slik at laget for den kommende sesongen nå er endelig, men vi nærmer oss veldig et lag vi og ikke minst trener Anders Gjøse mener vil bli slagkraftig på isen - og som vil gi Storhamar-familien på tribunen gode opplevelser, sier Onsrud.

Joakim Jensen håper også det blir mye å glede seg over den kommende sesongen.

  • Det var hyggelig å bli spurt om å ta denne rollen, så jeg takker for den tilliten. Også håper jeg Storhamar vinner et par kamper til høsten, sier mannen med 12 sesonger for Storhamar med et smil