• Hovedpartnere

    Partnere

Mikkelsen med ny kontrakt

Markus Aas-Eng Mikkelsen har skrevet under en ny ettårskontrakt med SIL.

Storhamar Hockey Elite har signert Markus Aas-Eng Mikkelsen med 1 års kontrakt. Den lovende backen med #48 på ryggen var ute store deler av sesongen med en skade i skulderen. Hamargutten har dette å si om signeringen.

  • Det har vært mitt ønske hele tiden og kunne fortsette i SIL. Ole Eskild Dahlstrøm og jeg har jobbet med Storhamar med avtalen og vi er fornøyd med hva vi ble enige med klubben om. Vi ble enige med å starte med ett år uten at det ligger noe spesielt bak det valget. Det handler om å fortsette der jeg slapp.

Hva med skaden din?

  • Jeg er nylig operert og skal snart trene opp igjen etter det. Jeg har jo trent hele tiden i perioden av is og vil si jeg er i bedre fysisk form en jeg har vært noen gang. Ellers vil jeg si jeg er gald for tilliten, at jeg har fått mye støtte fra trenere og medspillere – Jeg gleder meg til sesongstart, avslutter Markus.

Sport- og utviklingssjef Mads Hansen forteller om en smart spiller som fortjener å fortsette utviklingen han hadde før skaden.

  • Vi er veldig fornøyd med å ha med Markus videre. Vi gleder oss til å ta tak der det glapp for han i fjor. Han er en komplett spiller som er god både med og uten puck. Han tar naturlig gode valg, og utstråler trygghet i spillet. Jeg vil beskrive han som en utviklingsorientert spiller som det blir gøy å jobbe med.

Troppen så langt:

Keeper: Viktor Kokman 2 år

Backer: Sander Vold Engebråten 1 år, Sondre Bjerke 2 år, Erik De La Rose 1 år, Markus Aas-Eng Mikkelsen 1 år,

Løpere: Simen André Edvardsen 1 år Andreas Dahl 2 år Patrick Elvseen 1 år Martin Rønnild 2 år Eirik Salsten 2 år Eskil Bakke Olsen 2 år Jacob Lundell Noer 2 år Robin Haglund 2 år

Avgang: Jonas Strand, Ole E. Andersen