• Hovedpartnere

    Partnere

Tre nye re-signeringer

Sportssjef Mads Hansen kan fortelle at Mikael Zettergren, Andreas Øksnes og Mats Larsen Mostue er alle med videre.

Mikael Zettergren har undertegnet en ny ettårskontrakt med klubben. Forwarden går dermed løs på sin sjuende sesong i gult og blått etter overgangen fra Lillehammer i 2015. Han gleder seg veldig til å ta fatt på en ny sesong:

-Det første jeg tenker på er sluttspillet som ikke har blitt noe av i to år nå. Jeg savner atmosfæren det gir og håper at publikum snart kan få slippe til igjen også. Det har vi virkelig savnet! Han har også tro på at folk skal få noe å juble for i den kommende sesongen. Det blir bra å komme i gang med en ny sesong, med litt nye ansikter og kunne bygge videre på det vi har jobbet med i år hva gjelder system og kjemi i gruppa. Der tror jeg vi kan fortsette å pushe utviklingen. Jeg har god tro på at vi også neste sesong kommer til å ha et lag som vil være med å kjempe om førsteplass i serien og NM-gull!

Andreas Øksnes har også signert for en ny sesong og går løs på sin tiende i moderklubben. Backen, som også har vært innom Frisk og Vålerenga i løpet av karrieren har tatt plass blant de rutinerte i laget og gleder seg til å ta fatt på en ny sesong.

-Det er litt rart å omtale sesongen som forrige sesong allerede, men den var i allefall bra og viste at vi gjør noe rett. Det er en reise jeg gleder meg til å være med på videre. Vi har en spennende gruppe med en god blanding av unge og mer erfarne spillere. Det er jo sånn at alle er et år eldre og mer erfarne når vi starter opp igjen. Sammen med spennende tilvekster gjør det at jeg tror vi blir enda bedre nå. Det er jo også moro med hockey og en fin livsstil så jeg gleder meg veldig til å kjøre på videre.

Tredjemann med ny kontrakt er Mats Larsen Mostue. Han går også løs på sin tiende sesong i a-lagsdrakta og har i tillegg flere sesonger bak seg i Stavanger. Han gleder seg til å være med på veien videre:

  • Jeg gleder meg til å være og bygge videre på det vi startet på i år. Jeg tror det bor enda mer i laget, og jeg gleder meg til vi kan vise fram hva som bor i oss foran et mætt fjøs!

Sportssjef Mads Hansen er glad for å ha med trioen videre:

  • Dette er viktige brikker som vi er veldig glade for å få på plass. De er tre gutter som skal fortsette å gjøre oss voksne og stabile i kampprestasjonen og i hverdagen. De er flinke til å lede med eksempel og blir derfor viktige i utviklingsarbeidet vi gjør med de yngre spillerne i laget, sier han til sil.no