• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des

Tap i hjemmepremieren

Tross tidvis stort overtak klarte ikke Storhamar helt å ta knekken på Stavanger. Det liknet i det heletatt litt på noen av kampene i de siste årene hvor SIL har slitt med å omsette press i sjanser og mål og hvor Stavanger har tatt seieren til slutt. Det gjorde de også denne gang, minuttet ut i sudden death.

Storhamar kom ut i et voldsomt tempo og la gjestene under press i lange perioder i starten. Stavanger lå imidlertid kompakt og gjorde det vanskelig å få noe stort ut av presset. Etterhvert fikk de flyttet opp spillet litt og da ble det også sjanser. Et skudd i innsida på krysset og en kjemperedning fra Kokman kan nevnes. Storhamar sto av et undertall og kom seg etterhvert på offensiven igjen. De siste minuttene var de litt tilbake med trøkk og fikk også et powerplay med 20 sekunder igjen. Da kom også den største sjansen, en styring fra Patrick Thoresen som strøk like utafor.

Midtperioden startet på mye samme måte som den første. Storhamar fikk etablert seg med overtallet og fikk et overtak de bevarte i det meste av de første ti minuttene. En forskjell var dog at nå ble det mål av det. Ette drøye fem minutter åpnet Christian Larrivée det hele med en fin pasning over til Ole Einar Andersen før han tok opp ny posisjon. Pasningen tilbake stilte han i en god posisjon. Et par finter og borte var både back og keeper, det var bare å sette den i tomt bur. Det kunne nok ha blitt et mål til i minuttene som fulgte også, men etterhvert tok gjestene over igjen. To overtall var bidragsytende der, men heller ikke nå fikk de hull på Kokman.

Stavanger kom best i gang i tredje periode takket være to kjappe SIL-utvisninger. Etter bare åtte sekunder i fem mot tre kom utlikningen på ei styring fra Tommy Kristiansen. Etter det var det ganske åpent og begge lag hadde sjanser til å skaffe et vinnermål. Storhamar hadde flest, men det ville seg ikke helt foran Holm og dermed måtte sudden death til.

Ett minutt ut i sudden kom Ludvig Hoff fri med Kokman og satte vinnermålet.

Kampfakta: Storhamar - Stavanger Oilers 1-2 SD (0-0, 1-0, 0-1, 0-1)

CC Amfi, ca. 100 tilskuere

1 periode: Ingen scoringer

2 periode:

1-0 (25.20) Christian Larrivée (Ole Einar Andersen)

3 periode:

1-1 (45.52) Tommy Kristiansen (Jeppe Meyer) PP2

Skudd: (14-7, 11-7, 13-6, 1-1) Dommere: Tor Olav Johnsen og Marcus Wannerstedt Utv: SIL 6 x 2 min., SO 4 x 2 min.