• Hovedpartnere

    Partnere

Årets Grasrotkamp

Det kommer ikke som en nyhet på noen at vi ikke får arrangert årets Grasrotkamp sammen med Norsk Tipping slik vi har hatt tradisjon for i en årrekke.

Grasrotkampen er viktig på flere måter; Vi får en fin anledning til å knytte bånd med publikum langt utenfor Hamar grenser, og ikke mist betyr den mye gjennom grasrotandelen som en viktig inntekt for store og små klubber i Norge. Storhamar Elite og Storhamar Yngres har god nytte av dette. Grasrotkampen sprer hockey-glede og gjør interessen for både sporten og laget større. Vi ser at det popper opp små isflater over hele innlandet.

  • Vi vet jo at dette betyr mye for mange og skaper et stort engasjement. Vi føler at det bringer hockeyen ut til grasrota og har gitt alle i klubben mange hyggelige stunder med fansen. Særlig for barna er dette en stor greie, selv om jeg tror det gjelder mange voksne med kølle og puck også. Storhamar-gutta synes også at dette er stas, og vi gleder oss til at vi møtes igjen, sier Per Christan Balke.

  • Vi i Norsk Tipping synes selvsagt det er synd at det ikke blir en grasrotkamp i år, men vi ser fremover og gleder oss veldig til grasrotkampen 2022. Det tror vi både spillere, supportere og ikke minst kommende arrangør også gjør, sier Anne Helseth fra Norsk Tipping