Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Begynner på null igjen

Jublen måtte bli igjen i garderoben i går kveld. Allerde da spillerne gikk hjem var tirsdagens kamp i gang.

Det er sluttspillets karakter og sånn det må være. Dveler man for lenge ved seier eller tap vil det oftest påvirke neste kamp negativt. Med tonnevis av rutine på begge sider av bataljen er selvsagt ikke dette noe problem, her er det mange som har vært med på både seier og tap tidligere. Tirsdag starter det helt på scratch igjen, men med litt ekstra krydder i miksen. Gryende dueller som står til kjøling, men raskt varmes opp i gryta på Jordal Amfi.

Et lite press på VIF

ANNONSE

Vålerenga hadde et uttalt håp om å knipe kamp en på Hamar. Skal de videre må de jo, naturlig nok, ta en borteseier. De måtte likevel ikke, de har potensielt fire muligheter til det. Hjemme derimot er skoen på den andre foten. De vil nok føle, i likhet med SIL, at hjemmekamper ikke kan kastes bort. 2-0 i kamper er heller ikke gunstig for ambisjonene, så det vil være en fullt fokusert VIF-gjeng som stiller til start i sin egen fullsatte hule.

En fordel av «Garasjen»

Storhamar fikk lett reise i kvartfinalen, men kan ha nytte av ett moment i den før viktige kamper på Jordal: den lille isflata i Manglerud Ishall. Det blir en annen type hockey på små rinker og Storhamar var faktisk relativt bedre i bortekampene enn hjemme. Erfaringen fra den kan være nyttig her, tross et annet kampbilde. For det blir en enorm forskjell, det er ingenting å lure på. VIF vil antakelig prøve å sette skapet på plass fra start av og gå ut i hundre. Da må starten noen snepp opp fra gårsdagen om det skal være muligheter.

Det starter på alvor nå

Første kamp i en slik sluttspillserie blir gjerne litt som forordet i ei bok. Man skal liksom bli litt kjent med innholdet og karakterene, men plottet har ikke begynt å bygge seg opp ennå. Med full kalibalik etter sluttsignalet, hujing og gestikulering til dommerne og hete følelser er konsolideringen unnagjort. Nå starter fyrverkeriet!

Har du ikke fått skaffet deg billett til det gule monsteret bak mål på Jordal? Da kan du selvsagt se kampen på TV2 Sport 2 eller TV2 Play. Pucken slippes klokka 19.00!

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.