Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Billettslipp i dag!

Klokka 15.00 slipper vi billettene til semifinale 1 og 3!

En voldsomt ensidig kvartfinale er over og nå starter sluttspillet på alvor. Vi har merket oss at Storhamarfamilien er klare og møtte opp i imponerende antall allerede mot MS. Nå derimot er det noe mer. Nå er det det det helt store og hallen skal fylles!

Så sluttspill som det blir

Storhamar mot Vålerenga er selve essensen av sluttspill. De to erkerivalene møtes for 20. gang og det har vært fyrverkeri ved hver eneste anledning! Det blir inntil sju kamper med neglebiting, jubel, opp og nedturer, kontroverser og drama. Det er her minner og legender skapes. Du vil ikke gå glipp av dette!

Detaljene

Salget av billetter til sluttspillet vil være i vår SIL-app.  Billetter kan og kjøpes i billettboden på kampdager som åpner en time før kampstart.

Sesongkortinnehaverne har førsterett til å få kjøpt opp sine plasser i sluttspillet. De vil ha 48 timer før kampstart.

Samarbeidspartnere som har sluttspill i sine avtaler, får billetter automatisk i appen.

TL kort og velkomstkort gjelder ikke i sluttspillet.

Hjemmekampene i semien vil gå 19., 23. og eventuelt 27. og 31. mars.

Gendron på plass

For Storhamar dreier det seg om å ta nye steg mot serieformen, noe de har korterte tid på enn motstanderen her. Fjordkraftligaen starter nemlig hele to uker før Allsvenskan. I denne kampen får de ytterligere en forsterkning i backen Miles Gendron (les mer om han i HA) som først kom til Norge denne uka.

Nye steg

Sesongdebuten mot Lillehammer startet tregt, men plukket seg godt opp etterhvert. Manglende uttelling gjorde at man ikke fikk med seg seieren i ordinær tid. Selv om man, som vanlig, ikke ser så mye på resultatene i treningskampene vil man jo også se framgang og vinne de kampene man spiller. Å møte lag man ikke vanligvis møte er også med å løfte det hele littegrann!

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.