Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Bunnsolid prestasjon

Storhamar giret opp, heller enn ned og fortsatte triumfferden i kvartfinalen. Denne gangen ble det åtte mål framover og en ny null i mål-mot kolonna!

Dundret på fra start!

Det luktet alt annet enn undervurdering av Storhamar i innledningen av andre kvartfinale i Manglerud Ishall. De kjørte på for full maskin fra første dropp og kjørte hjemmelaget i senk. Etter bare 35. sekunder «hentet» Patrick Thoresen fram en puck til David Booth som feide inn 1-0. De gule og blå fortsatte å kjøre på, både fysisk og spillemessig. Det tok litt tid før det neste målet kom, men da MS pådro seg en utvisning smalt det. Jakub Kindl fant MS-dødaren Simen André Edvardsen foran mål og da var det gjort.

Hamar-gutta slo nok litt av på gassen etterhvert og lot MS få være med å leke litt med pucken. Trym Gran fikk et par å jobbe med, og tok det med stor selvfølge. Akkurat i det hjemmelaget følte de var litt med hogg Storhamar igjen. Denne gangen var det tredjerekka som dro opp et angrep og Martin Rønnild som avsluttet med et kjapt skudd helt oppe i krysset!

Kunstmål og skade

Sist var Peter Quenneville kampens gigant med fem poeng. Han ville være med på leken også denne gangen og kvitterte ut ei kunstscoring etter bare drøye minuttet. Fra død vinkel avsluttet han mellom beina og via keeper og inn! Petter Birkheim Andersen hadde enda til gode å score i sluttspill i karrieren. Det rettet han på etter åtte minutter da han sendte et fint skudd fra blå forbi en dekket målvakt til 5-0.

Det eneste dramatiske som skjedde hadde ikke noe med resultatet å gjøre. Etter noen utvekslinger ble Jacob Lundell Noer hoppet på bakfra av Bryhinsveen og måtte gå av isen med store smerter etter en vridning. Det tente de gule og blå, mens hjemmelaget mistet fokus og Anton Karlsson kunne bare spassere inn og gjøre 6-0 mens hjemmelaget var mer opptatt med utenomfaglige aktiviteter. Kampen var selvfølgelig godt og vel avgjort, men Storhamar fortsatte å feie på og kunne fint hatt et par mål til før pausa kom.

Dobbel null!

Det første sluttspillmålet til Anton Karlsson ga mersmak og tidlig i tredje var han frampå med ett til. Den langhårede svensken kom i full fart nedover kanten og satte pucken kontant i mål. Patrick Elvsveen ville også være med på showet og satte på turbofarten sin et par minutter senere. Ei fin-finte på keeper, pucken over på forehand og vipps var den saken grei!

Storhamar slakket ellers litt på i denne perioden. MS fikk noen flere sjanser til å få sitt første mål i serien, blant annet i overtall fire mot tre. Trym Gran hadde ikke noe sansen for det og sørget for å holde nullen igjen. Han er den første med to smultringer på rad i et sluttspill for Storhamar! Rekordartet var også sluttresultatet 8-0. Det er den største borteseieren Storhamar har notert seg borte mot MS!

Kampfakta:

Manglerud Star – Storhamar (0-3, 0-3, ), 0-2 i kamper
CC Amfi, 345 tilsk.

1. periode:
0-1 (0.35) David Booth (Patrick Thoresen, Jacob Lundell Noer), 0-2 (9.34) Simen André Edvardsen (Jakub Kindl, Anton Karlsson) PP, 0-3 (16.35) Martin Rønnild (Samuel Solem, Jonas Djupvik Løvlie)

2. periode:
0-4 (21.12) Peter Quenneville (Lundell Noer, Booth), 0-5 (28.11) Petter Birkheim Andersen (Lundell Noer), 0-6 (33.53) Anton Karlsson (Uass.)

3. periode:
0-7 (45.37) Karlsson (Sverre Rønningen, Patrick Elvsveen), 0-8 (49.18) Elvsveen (Sander Vold Engebråten)

Skudd: (6-13, 5-14, 9-8)
Dommere: Mads Frandsen og Fredrik Johansson
Utv.: MS 4 x 2 min., SIL 4 x 2 min.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.