Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Butikkåpning og behov for varer

Vår partner, Bærekraftig Gjenbruk åpner ny butikk 1. oktober og trenger litt hjelp fra Storhamarfamilien.
Vår samarbeidspartner har byttet navn fra NLM Gjenbruk til Bærekraftig Gjenbruk Hamar. Og I disse dager er de i full gang med å ordne i stand den nye butikken ved de samme lokalene som Gjenbruk.

Langt samarbeid

Bærekraftig Gjenbruk og Storhamar ishockey har i mange år vært samarbeidspartnere. Vi i Storhamar oppfordrer alle våre partnere, og publikummere til å bruke den nye butikken. Her har du en fin anledning til å finne mye av det du trenger av både klær, og til hjemmet.

Åpning 1. oktober

Vi gleder oss til å ønske alle velkommen til åpning lørdag 01.10 kl.11.00 sier daglig leder for kjeden, Bjarte Rydland. Men han poengterer at de trenger MASSE varer for å kunne åpne, så de tar imot alt fra brukte varer, til nye varer. Er det noen som har et overskuddslager, tar vi gjerne imot tilføyer Butikkleder Ingvild Sandvand Paddon.  Men vi kan dessverre ikke ta imot store møbler eller elektriske artikler.

Har du noe som kan gjenbrukes?

Har du eller din bedrift brukte eller nye ting som dere ikke trenger lengre?? Dette kan være alt fra klær, kjøkkenting, bøker osv.

Lever dette til varemottaket i stormyrvegen11 ved garasjene-nederste port.

Varemottak åpen: Alle hverdager mellom 10.00- 15.00.

Tusen takk til deg som vil være med å realisere bærekrafts målene lokalt, og globalt, og gjøre en forskjell.

Selfie med Silfest

Det er ikke bare spillerne som har savnet publikum. Det har Silfest også! På søndag kommer han til å være ekstra sosial og gjøre seg noen runder ute blant folk og stiller mer enn gjerne opp på selfies!

Så da skulle det vel ikke være noen grunn til å ikke ta turen i CC Amfi på søndag? Billetter ligger klar i appen, det er ingenting å vente på!

VS

Mandag 05 juni

07:15

VS

Mandag 05 juni

07:15

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.