Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Dahlstrøm legger opp

Robin Dahlstrøm henger opp skøytene for å satse på skolen.
Share on facebook
Share on twitter

Denne uka kom avklaringen rundt Robin Dahlstrøms framtid. Han har fått skoleplass fra høsten og legger dermed opp som hockeyspiller. Dermed er en solid karriere ved veis ende som ble avsluttet med fire fine sesonger i Storhamar.

I gult og blått fikk han med seg 119 poeng på 184 kamper. Ett NM-gull, et seriegull og et CHL-eventyr. Samtlige av dem var han toneangivende i.

Mads Hansen Foto: Lars M. Bøe

Ryddig prosess

Sportssjef Mads Hansen roser Dahlstrøm for jobben han har gjort i Storhamar og prosessen rundt avslutningen. – Robin har vært en viktig spiller for Storhamar og bidratt godt både på og utenfor isen i fire sesonger. Når det kom dithen at framtida var usikker på grunn av skolesøknad har han spilt med helt åpne kort og vært veldig fair. Vi takker for innsatsen hans og ønsker lykke til videre.

Foto: Fredrik Hagen

Naturlig samarbeidsklubb

– Vi ser på Gjøvik Hockey som en naturlig samarbeidsklubb. Med mange tidligere Storhamar spillere og leder i troppen og den korte avstanden, ser vi på dette som en optimal samarbeidsklubb, legger Mads Hansen til.

– Vi gleder oss til å jobbe sammen med Gjøvik Hockey for å løfte sporten i innlandet.

Les om saken i Hamar Arbeiderblad ( for Abonnenter )
Bli abonnent hos Hamar Arbeiderblad her.

Positivt for hockey-regionen

– Det er mange positive aspekter med tettere tilknytning til Gjøvik Hockey.  Vi har i dag mange tilskuere som tar turen over Mjøsbrua for å se på våre kamper, og vi har også gode samarbeidspartnere i Gjøvik og Toten distriktet. Godt samarbeid styrker topphockey på begge sider av mjøsa, forklarer daglig leder Per Christian Balke.

Per Christian Balke Foto: Anders Dahl Eriksen

Var i tenkeboksen

Patrick har ved flere anledninger påpekt at det går på motivasjonen hvor lenge han holder på. Ikke til å spille kamper, det er det morsomste han vet, men å gjøre jobben på sommeren nok et år og sette seg nye mål å strekke seg etter. Han var klar på at han trengte litt pause etter forrige sesongs brå avslutning og nå har han kommet i mål.

Et mål for Patrick denne sesongen er OL-kvalifiseringen på hjemmebane i august. Han sto over VM i vår, men gikk langt i å antyde at han skulle komme sterkt tilbake til den turneringen. Nå er altså det formelle på plass slik at både Norge og Storhamar kan nyte godt av hans tjenester også neste sesong.

Patrick Thorsen Foto: Lars Martin Bøe

Spille sluttspill

Selv om Patrick går løs på sin fjerde sesong tilbake i SIL har han bare fått spille ett sluttspill. Det var i 2019 og da ble han i tillegg skadet. I 2018 dro han til Russland igjen, mens de to siste har blitt tatt av pandemien. Å få med seg et skikkelig sluttspill er nok også en motivasjon i seg sjøl.

Troppen så langt:

Keeper: Viktor Kokman 2 år

Backer: Sander Vold Engebråten 1 år, Sondre Bjerke 2 år, Erik De La Rose 1 år, Markus Aas-Eng Mikkelsen 1 år, Mads Larsen Mostue 1 år, Andreas Øksnes 1 år, Jimmi Andersson 1år.

Løpere: Simen André Edvardsen 1 år Andreas Dahl 2 år Patrick Elvseen 1 år Martin Rønnild 2 år Eirik Salsten 2 år Eskild Bakke Olsen 2 år Jacob Lundell Noer 2 år Robin Haglund 2 år, Mikael Zettergren 1 år, Rasmus Ahlholm 1 år, Patrick Thoresen 1 år, Samuel Solem 1 år

Avgang: Jonas Strand, Ole E. Andersen, Jonatan Hafsmoe, Christian Larriveé

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Bløte plugger

Så langt i sesongen har Storhamar hatt rimelig god flyt offensivt. I Askerhallen virket det imidlertid som om pluggene hadde blitt bløte. I en kamp hvor det aldri ble skikkelig gnist gled forestillingen fra de blågule.

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.