Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Debutanten ble helten!

Trym Gran startet Storhamar-karrieren med å nulle Stjernen i straffekonken og sørge for at to poeng ble med hjem til Hamar. Det ble en kamp som startet villt, men ble tammere etterhvert. (Foto: Fredrik Hagen)

Godt og blandet

Det var litt av alt i førsteperioden i Fredrikstad. Både det gode og mindre gode var representert i en periode beslektet med midtperioden i Asker sist. Storhamar kom best i gang med tre bra sjanser de første fire minuttene, en av dem til og med i undertall. I stedet for pangstart scoret like gjerne Stjernen på sin første sjanse etter 4.05. Replikken kom 16 sekunder etter da Jacob Lundell Noer skyflet inn en retur.

Stjernen hadde likevel intitiativet og Storhamar ble litt passive i egen sone. Debutant Trym Gran fikk vist fram noen redninger før han måtte kapitulere på en puck som gikk via skøyta til en medspiller og inn. I andre enden ble det farlig først og fremst på kontringer, men pucken ville liksom ikke dit spillerne hadde tenkt. I overtall fem minutter før pause ble det imidlertid ordning. Eirik Salsten skjøt, keeper reddet, men Patrick Thoresen dunket returen i nettaket. Det ble forøvrig Salstens 100. assist i gult og blått!

Det tightet seg til

Der førsteperioden var målrik og publikumsvennlig var nok midtperioden mer trenervennlig. Begge lag snørte til lett defensivt og den store sjanseutvekslingen uteble.

Det ble likevel noen sjanser og begge lag hadde sine perioder med press i sona, men det ble kanskje litt mange pasninger og litt for lite rett på. Dommerne lot spillet flyte og det ble kun med en utvisning. Den gikk mot Storhamar og ble drept enkelt og greit.

Gran ble helten!

Tredjeperioden bød på litt mer fart og intensitet, men fremdeles var det lite innen målsjanser. Det virket som om begge lag var litt redd for å tape og ikke turte å klemme til skikkelig i de hete situasjonene. Begge lag fikk sjansen i overtida, men det ble ikke noe av og da måtte man jobbe overtid.

I sudden ble det flere sjanser, spesielt til Storhamar, men det ville seg ikke i avslutningsøyeblikket. Straffer måtte til. Der var det ingen tvil om hvem som skulle vinne. Mens Booth, Edvardsen og Quenneville sørget for 100 prosent uttelling for Storhamar gjorde debutant Trym Gran seg til kamphelt da han stoppet alle tre forsøkene til Stjernen! Man kunne selvsagt ønsket seg tre poeng, men når det ikke gikk så var to poeng helt greit på en kveld hvor det ikke ville seg helt.

Kampfakta:

Stjernen – Storhamar 2-3 str. (2-2, 0-0, 0-0, 0-0, 0-1)
Stjernehallen,  ? tilsk.

1. periode:
1-0 (4.05) Jonathan Hermansson (Jonathan Hafsmoe, Ole Einar Andersen), 1-1 (4.21) Jacob Lundell Noer (Eirik Salsten, Sondre Bjerke), 2-1 (10.32) Andersen (Håkon Imset Stormli, Kevin Davies), 2-2 (14.55) Patrick Thoresen (Salsten, Sander Vold Engebråten) PP

2. periode:
Ingen scoringer

3. periode:
Ingen scoringer

Sudden death:
Ingen scoringer

Straffer:
2-3 (65.00) Peter Quenneville

Skudd: 27-34 (10-12, 7-11, 9-5, 1-5, 0-1)
Dommere: Tor Olav Johnsen og Christian Persson
Utv.: Stj. 3 x 2 min, SIL 4 x 2 min
Straffer: 0-3 (Mål: Booth, Edvardsen, Quenneville)

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.