Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

– Deilig å slå Sparta

Martin Rønnild var på hugget mot Sparta, og scoret et herlig mål. (Arkivfoto: Mikael Strøm-Pedersen)

Martin Rønnild, opprinnelig Fredrikstad-gutt, var god mot laget fra nabobyen Sarpsborg, Sparta.

-Deilig å slå Sparta

– Da jeg var liten gutt og gikk på matcher i Fredrikstad, så var det jo Sparta som var hatlag nummer 1. Det er fortsatt deilig å slå dem, selv om jeg nå vel nesten har bodd lengre på Hamar enn Fredrikstad, smiler tannløse Martin Rønnild.

ANNONSE

– Det var en bra kamp fra vår side synes jeg. Det at vi vinner så klart, synes jeg vitner om styrke inn mot sluttspillet som nærmer seg.

Lov å håpe på 1.plass

Før de 3 siste serierundene leder Stavanger Oilers nå med 1 poeng på Storhamar. Skulle det bli likt på poeng, vil Oilers vinne serien fordi de har vært best i innbyrdes oppgjør mot Storhamar denne sesongen.

– Det er jo lov å håpe at Stavanger snubler i en av de tre siste kampene, men uansett så er det viktig for oss å bli nummer 1 eller 2. Da får vi lettere motstand i kvartfinalen, og det er en fordel. Det er deilig å være skikkelig på opptur inn mot et sluttspill. Vi har nok vanskeligere motstand enn Oilers de siste kampene, så vi må være på tå hev i alle kamper vi.

– Helt på tampen tok du godt for deg i en situasjon, tenner du ekstra lett i kamper mot Sparta?

– Akkurat den situasjonen hadde det ikke vært nøye hvem vi spilte mot. Da de angriper en av oss, er det veldig viktig å stå opp for lagkameratene. Men ja, jeg tenner litt ekstra på knappen i kampene mot Stjernen og Sparta, avslutter Martin Rønnild.

 

 

Gendron på plass

For Storhamar dreier det seg om å ta nye steg mot serieformen, noe de har korterte tid på enn motstanderen her. Fjordkraftligaen starter nemlig hele to uker før Allsvenskan. I denne kampen får de ytterligere en forsterkning i backen Miles Gendron (les mer om han i HA) som først kom til Norge denne uka.

Nye steg

Sesongdebuten mot Lillehammer startet tregt, men plukket seg godt opp etterhvert. Manglende uttelling gjorde at man ikke fikk med seg seieren i ordinær tid. Selv om man, som vanlig, ikke ser så mye på resultatene i treningskampene vil man jo også se framgang og vinne de kampene man spiller. Å møte lag man ikke vanligvis møte er også med å løfte det hele littegrann!

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sparta del 2

Det luktet kruttrøyk da de to barket sammen på Hamar tirsdag. Søndag ligger det an til «omkamp» i Sarpsborg!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.