Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

– Deilig å være hjemme igjen

Adrian Saxrud Danielsen er tilbake i Storhamar og er klar for sesongdebut når en av hans tidligere klubber kommer på besøk. Da er han endelig hjemme igjen!

Våren 2015, da alt hadde tatt av skikkelig rundt Storhamar, trakk han på seg den gule og blå trøya for siste gang. Helt til nå. Torsdag er Adrian Saxrud Danielsen igjen å se i moderklubbens drakt etter det han selv omtaler som åtte år på utlån!

– Det var jo sånn det startet, jeg ble lånt ut til Herlev i Danmark. Det var en fin opplevelse og en ålreit liga, selv om laget jeg spilte for ikke var så veldig gode. Deretter ble det spill i en rekke klubber og ligaer både ute og hjemme og jeg har fått være med på mye kult og opplevd ting som jeg kanskje ikke hadde fått med meg om jeg bare ble værende hjemme. Jeg har alltid hatt et mål om å komme hjem til Storhamar og nå var timingen riktig, forteller Adrian. Med ny trener på plass og en spennende satsing på gang så føltes det veldig riktig. Det er godt å være hjemme igjen også, en får litt mer ro rundt det hele.

Den gang da. Sist Adrian spilte for SIL i 2015

Ser bra ut

Adrian måtte se seriestarten fra tribuna i Stjernehallen på grunn av en karantene og er dermed litt ekstra tent foran hjemme-premieren. Han mener det blir viktig for laget å vise seg fram fra start.

– Det er viktig å vise for hjemmepublikum at vi vil være med i toppen fra første kamp. Vi fikk en god start i Fredrikstad med en fin seier, men det er selvfølgelig ting å jobbe på. Sånn vil det være gjennom hele sesongen, men vi har en god grunnmur og ser bra ut synes jeg. Samholdet og kameratskapet i gruppa er veldig bra, og vi er flinke til både å backe og utfordre hverandre. I tillegg har vi en trener som sier fra når ting ikke er som de burde og det er også viktig.

 

Du kan ta gutten ut av Storhamar, men aldri Storhamar ut av gutten

Siden sist han var hjemme har han kalt Danmark, Sverige, Østerrike og England hjemme. Han har fått med seg mange inntrykk og mye erfaring fra denne rundreisa som han tar med seg tilbake til moderklubben.

– Først og fremst må jeg jo si jeg er samme gutten med de samme verktøyene i verktøykassa som da jeg dro, men også at jeg vet bedre hvordan de skal brukes. Jeg har blitt noen år eldre, har større erfaring og har blitt sterkere fysisk for hvert år, forteller han. Jeg har jo spilt i litt forskjellige ligaer, også et par som folk kanskje ikke tenker på som veldig bra eller kjente, men som er veldig ålreite. Hockeykulturen i England er noe for seg sjøl, og jeg anbefaler alle som er over på fotballtur å prøve å få med seg en hockeykamp også, der er det skikkelig stemning og hockeyen holder meget bra nivå. I Sheffield Steelers, hvor jeg spilte sist, kjenner de dessuten godt til Storhamar etter flere møter rundt årtusenskiftet.

– Selv om jeg har vært borte lenge og er ny i laget nå er jeg likevel en kontinuitetsbærer, analyserer Saxrud Danielsen. Jeg har vokst opp her og kjenner forholdene og dessuten har jeg vært med og trent med laget hver sommer jeg har vært ute. For å si det med en skikkelig klisjé: Du kan ta gutten ut av Storhamar, men aldri Storhamar ut av gutten!

 

Gleder seg til å møte fansen

Kontrastfylt er et stikkord som treffer godt på opplevelsene Adrian har hatt med forholdene rundt hockeyen på sine reiser. Pandemien har gjort at han setter ekstra pris på de på tribuna.

– Jeg håper jo masse folk på tribuna og fullt trøkk i hjemme-åpningen, det er noe av det kuleste som finnes. Forrige sesong spilte vi foran 10 000 i arenaen Sheffield, så jeg er vant til å spille med publikum, kan du si! Også i Østerrike er det bra trøkk, men da jeg spilte der var alt nedstengt, så det fikk jeg ikke med meg noe av. Du får ikke den samme tenninga når du kan høre de snakke i motstander boksen og det ikke kommer en lyd uansett hva du gjør utpå der. Det var veldig deilig da ting åpnet igjen og folk kom tilbake for å heie på oss.

 

Lillehammer-gjensyn

En av klubbene han har spilt for siden sist er Lillehammer, torsdagens motstander, det gjør comebacket enda litt mer spesielt, ikke minst siden han startet sesongen med å melde litt på gamleklubben.

– Ja, altså, det er ikke noe jeg liker å snakke så mye om, det at jeg har spilt for Lillehammer, sier han med glimt i øyet. De var jo nest best i landet da jeg takket ja til de og jeg ble lovet at det skulle bli gull og grønne skoger. Vel, de fikk jo nye seter og kube i hallen, så det skjedde jo noe! Nei da, det var en bra plass å være og et fint sted å bli bedre, jeg kom meg jo opp og fram etter sesongen der. Vinnerkultur, derimot, var det ikke så mye av. Det er klart det blir litt spesielt å møte dem i første kampen tilbake, så jeg må by litt på meg sjøl. Det lukter nok «penger på tavla» i garderoben, avslutter han.

 

skal det være en girkasse?

Gull på hjul

– Vi har systematisert behandlingen av bildeler. Bilene strippes for etterspurte deler. Motorer, bremsesystemer og girkasser gåes over nøye og settes i stand klart for direkte montering. Det pakkes og sendes ut en 80 – 100 kolli med bildeler hver dag.

Før ble man sendt på leting blant bilvrak for å finne et blinklys. Slik er det ikke lenger. Nå gjør man et kjapt søk på gbd.no eller tar en telefon.

Lover temperatur

Eirik avslutter med en lovnad, men også en henstilling til publikum før sluttspillet:

– Jeg kan love høy temperatur og topp innsats! Så håper jeg også at vi får godt gammeldags playoff-kok på tribunene med mye folk og topp stemning både i vår egen hule og på bortefeltet på Jordal Amfi. Vi skal gi alt vi har og det håper jeg dere gjør også!

Miljøkrav

– Vi er stolte av å være en del av løsningen på gjenbruk og sirkulær økonomi. Vi har strenge miljøkrav og må håndtere alle typer avfall i tillegg til gjenbruk av deler og metall. 

Om Grønvolds Bildemontering

Grønvolds BilDemontering AS er en av landets ledende gjenvinnings bedrifter for brukte deler til nyere biler.

Vi selger brukte kvalitetskontrollerte originaldeler til markedsledende priser.
Firmaet har i dag et lager på ca 5500 kvadratmeter på den 23 mål store tomten.
Delelageret teller omlag 46000 dataregistrerte deler, noe som gjør at firmaet er en av de største i landet på demonterte bildeler.

Vi er landets største mottaker av forsikringskondemnerte skadebiler. Vi demonterer og gjenvinner omlag 1200 nyere forsikringsbiler i året. Dette gjør at utvalget av nyere deler er enormt.
Totalt gjenvinnes ca 2600 biler hvert år hos oss.

Vi er størst i Europa på deler til el-bil, spesielt Tesla. Vi har stor kompetanse på el-bil.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.