Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Edvardsen elektro med på laget

Stolte partnere!

Edvardsen Elektro har drevet med elektroinstallasjon i over et halvt århundre og er en komplett elektroentreprenør som utfører alle typer elektroinstallasjoner i det private og offentlige. Bedriften har gjennom 57 år i markedet etablert seg med et godt fotfeste i servicemarkedet i Hamar og omegn. Dette kombinert med at vi tar på oss prosjekter i alle størrelser gjør at vi er en god samarbeidspartner for alle som trenger elektroinstallasjon utført.

Vi er i dag 22 ansatte med mange års erfaring i bransjen og med bred kompetanse innenfor elektrofaget.

Vi er stolte sponsorer av Storhamar Hockey og ser frem til å samarbeidet med Storhamarfamilien på veien mot bøtta!

Dersom dere ønsker å besøke oss kan du komme til våre lokaler i Tommelstadvegen 23 Hamar.

Det blir kamp!

Først, fremst og viktigst: Storhamar kommer til å være klare til kamp! Flere spillere er på vei tilbake og har fått nødvendig restitusjonstid til å være i stand til å spille. Vi kommer med oppdateringer etterhvert på hvem som kan stille.

Og for en kamp!

Besøk fra Stavanger Oilers er alltid synonymt med fyrverkeri både på isen og i det som skjer rundt. Med sterke profiler på begge sider blir det gjerne sånn. Det hører jo også med til historien at de mener de har verdens beste publikum (bare de får klappere og instruks på kuben om hva de skal gjøre). Det vet vi på Hamar ikke stemmer. Dette er en fin anledning til å vise dem det de allerede vet, men ikke vil innrømme!

Selfie med Silfest

Det er ikke bare spillerne som har savnet publikum. Det har Silfest også! På søndag kommer han til å være ekstra sosial og gjøre seg noen runder ute blant folk og stiller mer enn gjerne opp på selfies!

Så da skulle det vel ikke være noen grunn til å ikke ta turen i CC Amfi på søndag? Billetter ligger klar i appen, det er ingenting å vente på!

VS

Onsdag 01 februar

17:27

VS

Onsdag 01 februar

17:27

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.