Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Ei definerende uke

Serien drar seg mot den avgjørende fasen og kampene kommer tett som hagl. Tirsdag drar Storhamar til Varner Arena hvor nok en sekspoengskamp venter.

Jubelen fra lørdag er historie. Storhamar vant kampen som måtte vinnes, men nå er det duket for nye kamper som vil definere sesonginnspurten. Frisk (tirsdag) og Stjernen (torsdag) blir tøffe bortekamper hvor forskjellen på seier og tap er store.

Frisk jakter opptur

ANNONSE

Det har gått litt trått for de oransje og svarte de siste par ukene. Sjukdom og skader har satt sitt preg på prestasjonene. Likevel har de fått rasket med seg en del poeng, først og fremst mot bunnlagene. Hjemme mot Stavanger gikk de på et nytt stortap, mens det ble en frustrerende kveld og 0-4 i Sarpsborg lørdag. De er desperate etter en trepoenger her for å ikke få luke til lagene foran, så en kan trygt si det er definerende også for dem.

Nye tøffe tak

Asker har ikke akkurat vært noe favorittsted for Storhamar på ei stund. Det har blitt en hel rekke tap i millionærbygda de senere åra. Den rekka ble brutt med fynd og klem sist da det ble seier med hele 9-2! Et sånt kampbilde skal man nok ikke se for seg nå, men heller det vanlige med tett og tøff kamp hele vegen inn. Innstillingen og intensiteten fra lørdagens kamp må bli med videre her, det samme med det gjerrige forsvarsspillet.

Spenning rundt troppene

Begge lag har hatt noen sjukdomsfravær i det siste. Storhamar har manglet Jacob Berglund, mens Frisk har manglet spillere som Alexander Bonsaksen og David Morley. Hvem av disse som er tilbake er neppe klart før på kampdag. I tillegg er Trym Gran på plass på Hamar, men det spørs om han er klar for innsats med det samme, eller om han må bli mer kjent med laget før han er med.

Kampen starter 18.30, og om du ikke kaster deg på en av SSU sine busser kan du se kampen på TV2 Play.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Sesongens første borte

Allerede lørdag er på’n igjen. Da skal SIL på jakt etter sesongens første bortepoeng mot et Lørenskog som har overrasket hittil!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.