Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

En god sluttspilltest

Det kan minne litt om sluttspill i disse dager med kamper som må vinnes annenhver dag. Det må nullstilles og glemmes og kjøres på ny.

Den eneste forskjellen er at man ikke møter samme laget hver gang, men litt playoff-aktig blir det likevel med den jevne tabellen man har denne sesongen. Om man skal opp på topp-plassene tåles ikke tap. Torsdag går turen til Fredrikstad i en kamp ingen egentlig kan tape.

Må vinne for å henge med

Tirsdag røk Stjernen 0-2 hjemme mot Sparta i et intenst lokalderby i Stjernehallen. Det må rettes opp i umiddelbart om de skal henge med de fire beste inn mot avslutningen av sesongen. Storhamar vil dermed måtte hanskes med et heltent og desperat hjemmelag. Det er den offensive kraften som må opp igjen for hjemmelaget og som SIL må passe på. Trioen Dostie, Piccinich og Cangelosi er nummer 1, 2 og 3 i poengligaen og kan straffe alle når de får rom til å spille.

Avslutningen må kopieres

I tette og intense perioder som nå handler det om å reprodusere gode prestasjoner. For Storhamars del er det nærmeste å gjenskape tredjeperioden mot Frisk på tirsdag. Da stengte de av en litt rufsete kamp og etterlot ingen tvil om hvem som skulle stikke av med poengene. I de to foregående kampene i Fredrikstad har det blitt tre baklengs, men likevel seier til slutt. Trolig må det kuttes ned for å sikre poengene nå. De poengene er helt nødvendig for å henge med i kampen om topp tre!

Siste bortekamp på lenge

En fordel Storhamar har i innspurten er at det meste foregår på egen is. Kampen i Fredrikstad blir den siste bortekampen på nesten en måned! Laget kan gi seg selv et godt løft inn mot det her med tre poeng. Det blir tøft, men det er mulig og det vil vise litt hvor man står foran sluttspillet.

Kampen starter 18.30, og om du ikke kaster deg på en av SSU sine busser kan du se den på TV2 Play.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.