Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

En kamp unna!

Etter tre kvartfinaler er fremdeles Storhamar-buret rent og semifinalen en kamp unna! I en ikke altfor interessant kamp endte det til slutt 5-0! (Foto: Stian Bye Høgsveen)

Mer av det samme

Vel, i hvertfall nesten. I de to første kampene gikk de ut i hundre, men denne gang gikk det litt tregere. De første minuttene var litt ukonsentrerte og det ble både to utvisninger og et straffeslag i mot de første ti minuttene. Ikke noe av det ga uttelling og faktisk var Storhamar farligst også med en mann mindre.

Så banket Peter Quenneville til med nok et av sine klassiske direkteskudd i overtall og vi var i gang. Anton Karlsson fulgte på med 2-0 etter en fin pasning fra Patrick Elvsveen. Dermed var vi der vi pleide foran andreperiode.

Quenneville-kanon

I all ærlighet var det ikke all verden å berette fra midtperioden. To lag som begynte å bli litt lei konseptet og en del utvisninger som stykket opp spillet er stikkord til utviklingen. Det som derimot virkelig fortjener å nevnes er periodens eneste scoring.

Storhamar startet situasjonen i undertall, men det ble snart fire mot fire av det og som  en naturlig følge av alt et kort overtall. Det var da Peter Quenneville slo til med et av klubhistoriens råeste slagskudd. Han fikk pucken høyt i slottet og klinte til et skudd som slo ut på seismografen på Kjeller i det det knuste inn i krysset! Prosjektilet ble forøvrig målt til 143,2 kilomenter i timen og det var periodens soleklare høydepunkt.

Smultringbonanza

Det store spenningsmomentet i serien har blitt hvor lenge Storhamar klarer seg uten baklengsmål. Svaret er enn så lenge tre kamper. Tross noen halvfarligheter holdt Trym Gran unna nok en gang og satte nok en ny rekord!

Storhamar fikk et rykk rundt halveis i perioden og satte inn to mål til. Begge kom på overgang og ble avsluttet på kontant måte. Først var det det nye radarparet Elvsveen som bidro. Sistnevnte med en pasning til førstnevnte som ble klinket i kassa. Minuttet senere var det firmaet Thoresen-Booth som var på jobb. Booth valgte å gjøre det sjøl og klinket inn nummer fem. Det fikk holde for kvelden. 

Kampfakta:

Storhamar – Manglerud Star 5-0 (2-0, 1-0, 2-0), 3-0 i kamper
CC Amfi, 2584 tilsk.

1. periode:
1-0 (10.56) Peter Quenneville (David Booth, Andreas Hjelm) PP, 2-0 (13.15) Anton Karlsson (Patrick Elvsveen, Andreas Dahl)

2. periode:
3-0 (30.16) Quenneville (Booth, Hjelm) PP

3. periode:
4-0 (49.27) Karlsson (Elvsveen, Sverre Rønningen), 5-0 (50.51) Booth (Andreas Øksnes, Simen André Edvardsen)

Skudd: 41-16 (19-5, 9-4, 13-7)
Dommere: Per Gustav Solem og Mikael Johansson
Utv.: SIL 9 x 2 min., 1 x 5 min. + liten disp. MS  7 x 2 min., 1 x 5 + liten disp.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.