Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Endelig den tiden igjen!

Lørdag ettermiddag droppes sesongens første matchpuck i CC Amfi!

Matinéforestilling

Akkurat nå sitter du og leser den første forhåndssaken til en Storhamar-kamp siden slutten av april. I morgen går du fra sensommervarmen og inn i en deilig, kald ishall og kjenner på følelsen du har lengtet etter. Det er tid for årets mest etterlengtede uviktige kamp! Klokka 14.00 (merk tiden) slippes den svarte gummiskiva mellom Storhamar og Lillehammers førstecentere og sesongen 2022-23 får sin spede begynnelse. Det er første skritt på veien og en god mulighet til å begynne å bli kjent med det nye laget. Hvordan setter Petter Thoresen opp sitt første Storhamar-lag siden 2007? Hvordan ser Berglund ut etter lærerike år i utlandet? Hva har de nye å komme med? Og, ikke minst, hvor deilig er det ikke å være tilbake på sin faste plass i hallen?

ANNONSE

Hva kan vi vente oss?

Resultater og prestasjoner er ikke det store fokuset på denne tida. Lagene har vært på is i snaut to uker og fokuset ligger mer på å bygge form enn å være i form. Vi kan regne med to lag som synes det er deilig å spille kamp igjen og at det vil gjenspeile seg i vilje, innsats og hockeyglede. Så får det heller være med at det er litt rust i systemet og at beina blir litt tunge etterhvert. Gutta gleder seg minst like mye som oss på tribuna til å komme i gang igjen!

Optimisme

Optimismen rundt Storhamar har det vært lite å si på gjennom sommeren. Mange har fulgt med på en spennende lagbygging og da Jacob Berglund signerte forrige helg ble det virkelig fart i sakene. Mange vil nok benytte kampen som en ventil for spenningen og få det litt i blodet igjen.

Mye nytt også for Sasja

Lillehammer har også fått på plass en rekke nye spillere som skal vise seg fram for første gang i ny drakt. I førsterekke de tidligere Ringerike-spillerne Karl Markström og Henrik Eriksson, den spennende backen Jeppe Meyer med fortid i Oilers og William Mäkinen som gjorde seg bemerket i Grüner forrige sesong. Den nysignerte backen Joakim Lilliehöök er mer usikker akkurat til denne kampen. Sentrale spillere som Andreas Martinsen, Alexander Reichenberg og Nick Dineen skal også denne sesongen være lagets spydspisser.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.