Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Fant en måte å vinne på

Utvisninger, skade og en ikke altfor god dag på jobb klarte Storhamar å finne en måte å vinne på. Etter 22 straffeslag sikret de gule og blå ekstrapoenget! (Foto: Mikael Strøm-Pedersen)

Rotete start

Det ble ikke allverdens til hockey de første 20 minuttene i Fredrikstad. Begge lagene virket litt preget av det tette programmet og fikk ikke mest flyt i det. Det hjalp heller ikke at det ble fem tominuttere i løpet av perioden. Begge lag hadde sine muligheter, men Storhamar hadde klart flest. Patrick Thoresen var nære da han fikk stå alene foran keeper, men skjøt utafor. Litt senere smalt pucken i innsida av stolpen, ble blokkert med hånda av en back og dermed straffe. Den tok Jacob Berglund, men hadde ikke suksess.

ANNONSE

Rett før pause kom imidlertid målet. I sitt andre overtall i kampen trengte SIL bare sju sekunder før Andreas Hjelm feide et direkteskudd mellom beina på keeper. I andre enden hadde Kokman noen fine redninger da hjemmelaget avrundet perioden i overtall.

Dramatisk midtperiode

Halvveis i midtperioden dro det seg til for alvor. En litt søvnig kamp ble bråvekket da Martin Rønnild fikk direkte matchstraff på en knetakling mot Dostie. Fram til da hadde Stjernen vært best og hadde utliknet etter fem minutter. Minuttet ut i undertallet tufset det seg for hjemmelaget i midtsonen og Eirik Salsten kunne gå inn alene og sette pucken helt i krysset.

Stjernen så ut til å ikke få noe som helst ut av overtallet, men helt på slutten kom Piccinich seg inn foran mål og fikk lirket pucken i mål. Ikke lenge etter ble det kollisjon foran Storhamars mål og Kokman ble satt helt ut av spill. Dostie fikk åpent mål å sette pucken i. Storhamar kunne slått tilbake før pause da de fikk prøve seg i overtall, men denne gangen ble det bare nesten.

Og dramatikken bare fortsatte

Storhamar så tunge ut og klarte ikke å komme opp og presse for utlikning fra start i perioden. I stedet fikk de en skade på Miles Gendron som gikk ned etter en duell ved vantet og måtte hjelpes av isen. Overtallsspillet, som har vært meget bra de siste kampene, skulle bli redningen. Halvveis ut i perioden fikk man en ny sjanse og den tok Eirik Salsten. Pucken ble satt kontant i krysset etter en fin pasning fra Patrick Thoresen.

De fikk et lite tak på kampen nå, men så skjedde det igjen. 6.33 før slutt ble Jonas Djupvik Løvlie idømt en femminutter og hjemmelaget fikk en ypperlig sjanse til å vinne. I samme situasjon forsvant forøvrig også Saxrud Danielsen i garderoben sammen med Byrkjeland for en slosskamp.  Storhamar sto unna utvisningen på mesterlig vis og reddet et poeng som i seg selv var en liten seier på en «sånn dag».

Sudden death ble en traust affære hvor Stjernen var nærmest da Engeland Andersen kom på blank, men Kokman reddet Storhamar. Igjen ble det straffer og igjen var det tid for Markus Stensrud. Denne gang ble han overlistet to ganger, men Berglund gjorde opp for missen tidligere i kampen og reddet ekstrastraffer. Der ble det ikke mindre enn fem misser på hvert lag. Da syntes kaptein Thoresen det fikk være nok og ut og satte pucken mellom beina på keeper. Stensrud avrundet forestillingen med å redde fra Hermansson og sørget for at Storhamar fant en måte å vinne på.

Kampfakta:

Stjernen – Storhamar 3-4 str. (0-1, 3-1, 0-1, 0-0, 0-1)
Stjernehallen, ? tilsk.

1. periode:
0-1 (17.22) Andreas Hjelm (Patrick Thoresen, Peter Quenneville) PP

2. periode:
1-1 (25.30) Andreas Heier (Håkon Imset Stormli), 1-2 (30.54) Eirik Salsten (Uass.) SH, 2-2 (34.25) JJ Piccinich (Imset Stormli, Albin Lindgren) PP, 3-2 (35.20) Alex Dostie (Stian Kaltrud Nystuen, Magnus Eikrem Haugen)

3. periode:
3-3 (49.50) Salsten (Thoresen, Hjelm) PP

Sudden death:
Ingen scoringer

Straffer:
3-4 (65.00) Patrick Thoresen

Skudd: 24-33 (10-15, 8-12, 6-4, 0-1, 0-1)
Dommere: Per Gustav Solem og Petter Bjerkan Bakken
Utv.: Stj. 7 x 2 min, 1 x 5 min. + liten disp SIL 5 x 2 min., 3 x 5 min, 1 match (Rønnild), 1 liten disp. (Saxrud Danielsen)
Straffer: 2-3 (Mål: Olsen, Berglund, Thoresen. Miss: Quenneville x 2, Berglund x 2, Salsten, Olsen, Noer)

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Artikkel

Luke nummer 3

Gjett hvem som skjuler seg bak dagens luke og vinn to billetter til kampen mot Frisk neste lørdag!

Les mer
Artikkel

Luke nummer 2

Adrian Saxrud Danielsen skjulte seg bak luke 2. Prøv deg på dagens luke for nye muligheter!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.