Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

– Fikk spilt på oss selvtillit

Anton Karlsson var fornøyd etter kveldens storseier

Anton Karlsson var riktig så frisk i 8-1 seieren mot Grüner. Han noterte seg for to scoringer, og ble av den lokale juryen kåret til Storhamars bestemann.

Hvordan vil du oppsummere kveldens prestasjon? – Vi fikk en god start, og jeg føler vi fort fikk kontroll over matchen. Selv om vi ledet 5-0 etter første periode, så er det aldri avgjort i hockey, smiler Karlsson.

Egentlig ganske vanskelig

– Hva synes du om å spille mot lag som Grüner?

– Det er egentlig ganske vanskelig. Vi må finne en måte å spille på, for vi vet vi får mye is å boltre oss på. Kveldens match var viktig på den måten at vi fikk spilt på oss litt selvtillit, og det var deilig etter to tap.

Ikke stresset

– Du scoret to ganger selv i dag, hvor viktig var det?

– Det er selvsagt deilig det, og jeg burde hatt en scoring til. Jeg har ikke vært stresset over at jeg ikke hadde scoret på de tre første matchene, uttaler Anton Karlsson.

– Du er ny i Storhamar før denne sesongen, hva synes du om nivået på ligaen så langt?

– Jeg synes vi har møtt bra lag. Oilers er et godt og smart lag. Stjernen var også gode, og det ble en tett match. Nå blir det å ha en god trening i morgen, også skal vi være klare for match igjen på torsdag, borte mot Ringerike. Det blir sikkert en ny vanskelig match, avslutter Storhamars nummer 96.

 

Gendron på plass

For Storhamar dreier det seg om å ta nye steg mot serieformen, noe de har korterte tid på enn motstanderen her. Fjordkraftligaen starter nemlig hele to uker før Allsvenskan. I denne kampen får de ytterligere en forsterkning i backen Miles Gendron (les mer om han i HA) som først kom til Norge denne uka.

Nye steg

Sesongdebuten mot Lillehammer startet tregt, men plukket seg godt opp etterhvert. Manglende uttelling gjorde at man ikke fikk med seg seieren i ordinær tid. Selv om man, som vanlig, ikke ser så mye på resultatene i treningskampene vil man jo også se framgang og vinne de kampene man spiller. Å møte lag man ikke vanligvis møte er også med å løfte det hele littegrann!

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

-Kult med rekord

Peter Quenneville kunne smile etter å ha blitt historisk i Storhamar-trøya. Nå har han notert seg for målpoeng i 22 kamper på rad.

Les mer
Nyheter

Jubel med Jordal-hjelp!

Storhamar to tre oppskriftsmessige, om uinspirerte poeng mot Comet. Hjulpet av Spartas storseier borte mot VIF ble det likevel en finfin lørdag!

Les mer
Julekalender

9. desember

Ei ny luke i adventskalenderen er åpen og du kan vinne en premie om du har rett svar!

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.