Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Drømmestart!

Det tok bare 41 sekunder før Storhamar var i ledelsen på Jordal Amfi. Peter Quenneville fikk styrt pucken gjennom målgården med skøyta og på andre sida sto Eskild Bakke Olsen klar og skyflet den i mål. Ikke lenge etter fikk VIF den første av mange utvisninger. Storhamar skapte noen sjanser, men maktet ikke å øke ledelsen.

ANNONSE

Nesten som vanlig fikk VIF en god sjanse i undertall, men denne gang klarte ikke Ekelund å treffe ordentlig og bortefansen kunne puste igjen. Også i fem mot fem styrte Storhamar kampen, men det ble ikke de helt store sjansene av det. Med et par minutter igjen av perioden pådro VIF-keeper Gillam seg en skade og måtte gå av med hjelp av lagkameratene. Reserven Johansen fikk prøve seg umiddelbart og holdt unna. VIF avrundet perioden i undertall, men Sverre Rønningen var nærmest med et stolpeskudd. Dermed ble det ble med 1-0 til pause.

Olsen igjen!

Storhamar sto av undertallet som strekte seg over i andre og fortsatte å styre kampen. Rett nok hadde VIF pucken mer med fem mann på isen, men det føltes veldig kontrollert og trygt for gjestene. De gule og blå produserte fremdeles mest sjanser, men slet litt med det siste.

De mange overtallene i første periode kunne hjulpet SIL til et enda større overtak. I midtperioden ble det med ett, men da kom uttellingen også! Åtte minutter før pause var Eskild Bakke Olsen på farten igjen. Avslutningen hans snek seg under armen på keeper og såvidt over streka. Det var mer enn nok og Storhamar tok med seg 2-0 inn i garderoben!

Uspennende redusering

Storhamar spilte av kampen uten store problemer. De burde, om noe, gjort det klarere ikke minst etter fem minutter i overtall, men det er ei pølse i slaktetida. Defensivt mot et stadig mer svekket VIF var det nær perfekt.

Hjemmelaget fikk en siste sjanse med powerplay de siste to minuttene. Der ble det til slutt også mål, men det eneste det medførte av irritasjon var at nullen sprakk. Med fem sekunder igjen fikk det ingen praktisk betydning. Storhamar var og er i finale! Vel møtt til mer drama som starter i påskeuka!!

Kampfakta:

Vålerenga – Storhamar 1-2 (0-1, 0-1, 1-0) ). 2-4 i kamper
Jordal Amfi, 5259 tilsk.

1. periode:
0-1 (0.41) Eskild Bakke Olsen (Peter Quenneville, Andreas Hjelm)

2. periode:
0-2 (32.02) Bakke Olsen (Eirik Salsten, Hjelm) PP

3. periode:
1-2 (59.55) Tommi Taimi (Jørgen Karterud) PP

Skudd: 21-38 (3-14, 10-16, 6-9)
Dommere: Tor Olav Johnsen og Per Gustav Solem
Utv.: VIF 6 x 2 min., 1 x 5 + liten disp.  SIL 4 x 2 min.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Nedturen

Det er kort vei fra Capitol til den tarpeiske klippe. Etter den fine triumfen mot Oilers ble det braklanding for SIL mot et oppofrende og energisk Lørenskog.

Les mer
Nyheter

Sesongens første borte

Allerede lørdag er på’n igjen. Da skal SIL på jakt etter sesongens første bortepoeng mot et Lørenskog som har overrasket hittil!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.