Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Finaledag

I dag avgjøres Pre Season Trophy. Stavanger og Vålerenga spiller om turneringsseieren klokka 12, mens Storhamar skal ut i mjøsderby i kampen om tredjeplass klokka 17.
Share on facebook
Share on twitter

Finale

Først ut er altså Stavanger og Vålerenga som begge har full pott etter to kamper. Vinneren her blir dermed vinner av selve turneringen også. Begge lag har imponert så langt så dette blir helt sikkert en severdig kamp verdt å bruke søndagsformiddagen på.

VG Spesial: 

Etter kampen mellom Oilers og Vålerenga byr VG opp til en times sending med gjester og profiler fra hockeynorge. Tema er sesongstart, ligen, lagene og klubbene. Logg deg på sendingen enten på VG eller i Storhamars egne kanaler.

Mjøsderby

Storhamar og Lillehammer står altså uten poeng før den siste kampen og søker begge seier og godfølelse i det som blir den siste treningskampen før seriestart.

Begge kom skjevt ut i sine kamper i går, men spilte seg opp etterhvert og ønsker helt sikkert å bygge videre på det.

Oppgjøret blir også litt spesielt med tanke på at Lillehammers nye trener Alexander Smirnov for første gang står på bortebenken i CC Amfi.

Resultater 

SIL – VIF: 1 – 6
LIK – OIL: 2 – 5
VIF – LIK: 3 – 2
OIL – SIL: 8 – 3

Billetter

Søndag:

05.09 kl: 17:00 Vålerenga – Oilers  , CC Amfi – Hallen åpner kl: 16:30
05.09 kl: 17:00 Storhamar – Lillehammer, CC Amfi – Hallen åpner kl: 16:30

Billetter

Søndag:

05.09 kl: 17:00 Vålerenga – Oilers  , CC Amfi –Hallen åpner kl: 16:30
05.09 kl: 17:00 Storhamar – Lillehammer, CC Amfi – Hallen åpner kl: 16:30

 
.

Søndag:
02.09 kl: 17:00 Storhamar – Lillehammer, CC Amfi – Hallen åpner kl: 16:30

Vi strømmer kampene på sil.no

Sendingen av kampene starter rett før dropp mens studiosendingen «Kampdag Live» med trenere, gjester og kommentatorer starter ca en halvtime før

Ved kjøp av billett vil du få en betalingsbekreftelse. Kort tid før sendestart vil du få tilsendt en link som leder til kampens sending.

Priser er kr 50 + billettavgift 18 kr

Du kan kjøpe billett til venner hvis du ønsker å gi noen en hyggelig gave. De vil da også få tilsendt linken på sin mobiltelefon rett før sendestart.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Bløte plugger

Så langt i sesongen har Storhamar hatt rimelig god flyt offensivt. I Askerhallen virket det imidlertid som om pluggene hadde blitt bløte. I en kamp hvor det aldri ble skikkelig gnist gled forestillingen fra de blågule.

Les mer

Alle nyheter

Flere nyhetsartikler

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.