Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Flere landslagsuttak

En rekke Storhamar-gutter skal ut på forskjellige landslag neste uke!

Storhamar er representert på en rekke landslag neste uke. I tillegg til Markus Stensrud, Sander Vold Engebråten og Martin Rønnild som skal i vei med a-landslaget skal ikke mindre enn seks stykker ut på aldersbestemte landslag!

Markus Stensrud debuterer

Møter Danmark og Østerrike

Turneringen går altså i Danmark som man også møter i første kamp 10. februar. Vinneren av den møter Østerrike 12. februar, mens taperen må på isen igjen allerede dagen etter.

U19-samling på Lillehammer

Stammen i det som blir neste sesongs U-20-landslag som skal spille A-VM samles på Lillehammer 7.-10. februar. Her er Mathias Papuga med fra Storhamar. Mats Bakke Olsen, nå i Malmö, er også med i denne troppen.

To til Gjøvik

U-18-landslaget skal ut i firenasjoners på Gjøvik hvor de møter Østerrike 10. feb., Danmark 11. feb. og Latvia 12. feb. Her er Martin Lundberg og Axel Sandnes uttatt til troppen. Det er også Christopher Lie, som for tiden spiller i Malmö.

Tre på U17

Mathias Fahle Karlsen, Linus Paulsen Morken og Oliver Kaatorp Nilsgård reiser alle på treningssamling med U-17-landslaget. Også de skal holde det gående på Lillehammer i perioden 7.-10. februar.

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Finale. Punktum.

Storhamar leverte en eminent bortekamp på Jordal og sikret finalebilletten med egentlig langt større margin enn 2-1 som sluttresultatet ble! Eskild Bakke Olsen ble dagens mann med begge målene for SIL!

Les mer
Nyheter

I en god posisjon

Storhamar er en seier unna finale og har to kamper å gjøre det på. Det kan ordnes allerede onsdag, men da må trenden brytes!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.