Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Flere partnere er med videre

Pelias, Hoka, Maxi og en rekke andre samarbeidspartnere er med videre. Les om hva de tilbyr.
Share on facebook
Share on twitter

Den viktige jobben med å få på plass våre  samarbeidspartnere fortsetter. Vi har flere partnere som viderefører kontrakten. Foto: Arve Hovelstuen Blystad (HA)

Foto: SIL

Re-signerer

Maxi Storsenter er en samfunnsbevisst aktør som har vært med på laget i mange år. Er du på utkikk etter det perfekte stedet for å slappe av, med god mat og moro sammen med familien? Velkommen til Maxi Storsenter. Se liste over butikkene, praktiske tips, åpningstider og praktisk informasjon om kjøpesenteret.

Foto: SIL

Miljø

– Østlandske Gjenvinning er en lokal aktør som er glad i idrett og kultur. Vi gleder oss til en ny sesong

ØG besitter en kritisk og avgjørende samfunnsrolle i den daglige drift i form av avfallshåndteringen og ikke minst inn i den bærekraftige utviklingen. 

ØGs arbeid med bærekraft stammer fra et ønske om ansvarlighet og en anerkjennelse av at vi også bidrar til klimagassutslipp. Samtidig gjør vi mye bra for miljøet vi ønsker å fremheve, parallelt med at vi jobber med å redusere og eliminere de negative påvirkningene våre.- 

Christian Larrivée sammen med Kim Skogheim Foto: SIL

Hoka 

Hoka sko har vært med en god stund både som sponsor og som arbeidsgiver for spillere på A-laget. De populære skoene brukes av idrettsutøvere i hele Norge. Nå er de med og støtte klubben videre slik at de er godt skodd for årets sesong. Hoka får du kjøpt på Sport1 Butikker.

Les om Christian Larrivée og hans nye jobb på Hoka ( for Abonnenter )
Bli abonnent hos Hamar Arbeiderblad her.

Økonomipartner

ØkonomiPartner

ØkonomiPartner er et autorisert regnskapsførerselskap, som holder til i moderne lokaler på Tjuvholmen i Hamar.

ØkonomiPartner tilbyr regnskapsmessige og økonomiske tjenester til de fleste bransjer, men har sterk fokus mot selskaper innen byggmester, bolig og eiendomsbransjen.

De er fast på tribunen hvert år og er med også i år.

Innlandet Elektro

Innlandet Elektro

Innlandet Elektro  er et elektro installasjonsfirma som setter pålitelighet og kompetanse først. Vi er etablert på Hamar og Oslo og samarbeider med DE Elektro på større prosjekt. Vi skal dekke indre Østlandet på service og prosjekt i en god økonomisk blanding. Innlandet Elektros ansatte gleder seg til sesongstart til høsten.

Autoplan AS

Auto Plan 

Auto Plan AS er et selskap eid av Sulland Holding AS som driver med biladministrasjon, leiebil, leasing og bruktbilsalg.

Flytter

Nå flytter de virksomheten fra Midtstranda på Hamar til Brenneriroa i Løten kommune.

Autoplan fortsetter sitt samarbeid med Storhamar Hockey Elite

Foto: CoreCom

PELIAS

PELIAS er stolte over nok en gang å bli med på å støtte opp om et av Norges beste ishockey lag, Storhamar Hockey. Pelias har også «hårete mål» på lik linje som Storhamar Hockey.

Det å kunne bidra til at vi sammen kan nå våre mål og styrke våre merkevarer og gode navn er viktig for oss begge. PELIAS er opptatt av å kunne være en god støttespiller og bidragsyter til sport og kultur i Norge, derfor skal vi sammen vise muskler og vi skal blø for drakta slik at vi når nye høyder.

Vi i PELIAS gleder oss til en ny sesong med høye ambisjoner sammen med Storhamar Hockey, supportere og andre samarbeidspartnere. Å stå i fjøset og høre Storhamar sangen runge og vite at vi er med i et team som gir alt og har stolthet i alt som blir gjort er forenlig med PELIAS sin visjon. Som en leverandør innenfor mange typer tjenester som Skadedyrkontroll, Hygiene og TryggMat tjenester skal vi levere kvalitet i alle ledd også ovenfor de vi er støttespillere for. Sammen skal vi nå våre mål

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Klikk hjem

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.