Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Nyheter fra Storhamar Hockey

HOVEDSPONSOR

Frustrerende kveld

Det ble den kvelden hvor pucken, tross enorme sjanser, ikke ville i mål for Storhamar. Da Stavanger i tillegg var effektive ble det en fryktelig frustrerende kveld. (Foto: Oddmund Sola)

Storhamar dominerte, Oilers scoret

Storhamar fikk en blytung start med to baklengs på fem minutter. Først scoret Ulriksen på en overgang etter to minutter, så doblet Søberg på et skudd som snek seg inn ved stolpen. Storhamar hadde en god sjanse i mellom, men ble hardt straffet.

ANNONSE

Responsen var upåklagelig og resten av perioden var de blågule dominante lengre perioder. De  radet opp en rekke store sjanser. Dessverre ble det ikke uttelling på noen av dem. Stavanger fikk sine muligheter de også, men nå holdt SIL unna. Likefullt to mål opp til pause.

Utgjort

Hjemmelaget tok taktpinnen i starten av andreperiode, blant annet ved hjelp av et powerplay. Storhamar håndterte den biten bra, men ikke lenge etter kom 3-0 da man ikke fikk renset sona og Beck ble servert en god pasning han bare kunne dundre inn.

Storhamar våknet til igjen etterhvert og spilte seg igjen til noen enorme muligheter. To overtall ga plenty med muligheter, men på utrolig vis fant pucken måter å ikke gå i mål på. Den danset på streken, smalt i stolpen, gikk utafor åpent mål og i det heletatt. Stavanger kom til et par gedigne muligheter på overganger, men nå sviktet effektiviteten også for dem.

Målet kom aldri

Da Stavanger satte 4-0 i spill fem mot tre etter fem minutter var det definitivt over. Storhmar ga seg imidlertid ikke og vasket fram ytterligere sjanser til å få hull på byllen. Dette var imidlertid den kvelden ingenting skulle nytte og dermed ble det med en god prestasjon, men et vondt resultat.

Kampfakta:

Stavanger Oilers – Storhamar 4-0 (2-0, 1-0, 1-0)
DNB Arena, 3331 tilsk.

1. periode:
1-0 (2.12) Patrick Ulriksen (Ludvig Hoff, Christoffer Karlsen), 2-0 (5.15) Markus Søberg (Anders Tangen Henriksen, Sander Hurrød)

2. periode:
3-0 (24.05) Colton Beck (Dan Kissel, Martin Lefebvre)

3. periode:
4-0 (44.53) Lefebvre (Christoffer Karlssen, Tommy Kristiansen)

Skudd: 30-38 (10-18, 12-8, 8-12)
Dommere: Marcus Vinnerborg og Tor Olav Johnsen
Utv.: SO 3 x 2 min, SIL 4 x 2 min.

ANNONSE

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

SISTE OM STORHAMAR RETT I LOMMA?

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Flere nyhetsartikler

Nyheter

Nedturen

Det er kort vei fra Capitol til den tarpeiske klippe. Etter den fine triumfen mot Oilers ble det braklanding for SIL mot et oppofrende og energisk Lørenskog.

Les mer
Nyheter

Sesongens første borte

Allerede lørdag er på’n igjen. Da skal SIL på jakt etter sesongens første bortepoeng mot et Lørenskog som har overrasket hittil!

Les mer

Alle nyheter

Denne nettsiden benytter informasjonskapsler for å forbedre din opplevelse som besøkende. Gjennom å fortsette å besøke siden godkjenner du vilkårene.