• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
I dag 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Frisk Asker
FRI

Jaget Frisk-spøkelset

Etter å ha skutt Frisk i fillebiter i to perioder, men bare fått en uttelling, løsnet det i tredje. På ni skudd ble det tre scoringer og et halvstort spøkelse ble jaget på flukt. 1-1 ble 4-1 og tre hjemmetap med dårlig uttelling var et saga blott. Debutanten Tobias Degvold skapte det viktige 2-1-målet med en kjempeinnsats da kampen hang litt i vektskåla.

Det var en førsteperiode man har sett før mot Frisk Asker. Storhamar med dominans og solid overtak både spillemessig og i skudd, men hvor gjestene scoret på sin første sjanse. Både før og etter det hadde hjemmelaget godt med sjanser, men var ikke flinke nok til å avslutte høyt og spilte dermed etter Dahlbergs pipe. Ved et par anledninger var det veldig nære, men da manglet marginene. Frisk pådro seg en utvisning for å stoppe Salsten fra å dytte en puck i åpent mål. Salsten var også nære i overtallet, men ble brutt i siste instans. I undertall sto de gule og blå i veien for hverandre da de fikk en enorm mulighet. I stedet kom Frisk på en overgang og Medby feide pucken opp i hjørnet. De fleste trodde Newton hadde utliknet like etter, men den ble raskt vinket av for offside i målgården. Storhamar presset helt inn og avsluttet i overtall, men fikk ikke betaling for strevet.

Midtperioden fortsatte i samme spor. Storhamar med en semi-hysterisk dobbeltsjanse i starten av perioden, men Dahlberg fortsatte å være blekksprut og kom på begge. Frisk begynte å pådra seg noen utvisninger, noe som ytterligere forsterket tendensen i kampen. På det første forsøket var det ikke mye å skryte av for hjemmelaget, men i det andre skulle endelig ting skje. Eirik Salsten satte opp Robin Dahlstrøm og han fant åpningen man hadde søkt hele kvelden. Halvhøyt og ute ved stolpen gikk pucken hele veien til stor lettelse i CC Amfi. Frisk hadde heller lite å komme med offensivt i denne perioden og ble begrenset til et par halvsjanser. I andre enden var det heller ikke det samme trøkket som i de første 20, men muligheter nok til å gå i ledelsen i en kamp som ble stadig hetere.

Det neste målet var av stor viktighet i en kamp hvor målene ikke akkurat satt løst. Det bar også starten av perioden litt preg av med to forsiktige lag. Etter snaue seks minutter skjedde imidlertid ting. Debutant Tobias Degvold tok intiativ og presset fram en feil dypt inne i Frisk-sona. Han tok godt vare på pucken og spilte opp til backmakker Prapavessis. Han sendte videre til Mikael Zettergren som kunne dundre pucken inn bak en utspilt Dahlberg. Et par minutter senere fikk Frisk prøve seg i overtall, noe de har vært skarpe på tidligere. De fikk også bra press på, men nå var det Luka Gracnar sin tur til å være spøkelse med et par fine redninger og undertallet ble drept. Ikke mange sekunder etter at Cameranesi var tilbake på isen leverte han et sterkt bidrag til å sette kampen. Han ble spilt fram av Patrick Thoresen og fikk med seg Martin Rønnild på slep. Mens Rønnild stormet rett på mål ventet Cameranesi ned keeper littegrann før han serverte en ferdigscoret en til kompisen. Storhamar spilte enkelt og solid og slapp egentlig ikke Frisk til stort etter dette. Et sent overtall kunne vært en billett inn for gjestene, men de hadde ikke mer å komme med. I stedet kunne Jonas Djupvik banke inn nummer fire i tom kasse og sikre en smakfull seier.

Kampfakta: Storhamar – Frisk Asker 4-1 (0-1, 1-o, 3-0) CC Amfi, 3021 tilsk.

  1. periode: 0-1 (8.26) Endre Medby (Mats Frøshaug, Victor Granholm)

  2. periode: 1-1 (30.18) Robin Dahlstrøm (Eirik Salsten, Rasmus Ahlholm) PP

  3. periode: 2-1 (45.38) Mikael Zettergren (Matt Prapavessis, Tobias Degvold), 3-1 (50.34) Martin Rønnild (Tony Cameranesi, Patrick Thoresen), 4-1 (59.39) Jonas Djupvik Løvlie (Steffen Thoresen) – åpent mål

Skudd: 43-24 (19-9, 15-6, 9-9) Dommere: Christian Persson og Mads Frandsen Utv.: SIL 4 x 2 min., FA 5 x 2 min.