• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
I dag 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

Comebackets dag

Tre mann var tilbake på isen etter skader for Storhamar. Christian Larrivée, nærmest oppskriftsmessig, ble matchvinner da han scoret det første etter fire minutter. Christian Bull fulgte opp med 2-0 to minutter senere og Jimmy Andersson utmerket seg med solid backspill. Det gnistret ikke av de gule og blå, men med fullt lag var de ytterst solide og lot egentlig ikke Stjernen få lov til all verden.

Da kampen endelig kom i gang virket Storhamar å være superklare. De fikk bra snurr på Stjernen og etter fire og et halvt minutt kom målet alle hadde drømt om før de dro i hallen. Christian Larrivée, tilbake etter langtidsskade kastet seg så lang han var på en retur og pirket pucken forbi Rumpel. Reaksjonen fra de frammøtte viste posisjonen Talismanen nyter i og rundt klubben. Christian Bull hadde ikke vært borte like lenge, men også han hadde savnet å spille. Nøyaktig to minutter senere fikk han en pasning fra Robin Dahlstrøm ute på droppesirkelen og dundret pucken opp i krysset. Kampen jevnet seg noe ut etter pangstarten, men stadig med Storhamar et hestehode foran. Stjernen kom seg til et par muligheter de også, men forsvarsverket i gult og blått var solid. Mot slutten av perioden fikk hjemmelaget ny fart på det og presset seg helt inn i mål ved et par anledninger. På merkelig vis holdt pucken seg utafor stengene, så dermed sto 2-0 seg ut perioden.

Uten å dominere hadde Storhamar full kontroll på midtperioden. Stjernen slapp ganske enkelt nesten ikke i områdene hvor de kunne skape problemer. Hjemmelaget startet i overtall, men fikk ikke uttelling. Like etter tok imidlertid Rasmus Ahlholm saken i egne hender og trampet inn og smekket inn nummer tre. I dragsuget kunne det blitt flere, før de gule og blå gikk inn i kontrollmodus. Stjernen prøvde å komme seg tilbake, men ble som oftest stoppet i midtsonen. De få gangene de slapp til møtte de veggen i Luka Gracnar. Det ble etterhvert en del temperatur i kampen, spesielt duellen Rønnild – O’Brien. Det ble et par tilløp til krangling, men ingenting som ikke løste seg med tominuttere.

Stjernen prøvde hardt å komme tilbake i den tredje perioden, men Storhamar hadde god kontroll. Det ble ikke tatt noen store sjanser og selv om det ikke akkurat gnistret offensivt etterhvert kunne det blitt et mål eller to til. Igjen var keeper Gracnar på plass og tok det han skulle da de røde og hvite kom til muligheter. Deres siste mulighet til å komme seg inn i kampen igjen kom med et overtall halvveis ut i perioden. Det ble imidlertid bare rot og etter det bare tikket klokka ned. Storhamar fikk også prøve seg i overtall, men det siste lille manglet der. Dermed ble det med de tre målene og Gracnar kunne nyte en smultring i julestria.

Kampfakta: Storhamar – Stjernen 3-0 (2-0, 1-0, 0-0) CC Amfi, 2969 tilsk.

  1. periode: 1-0 (4.31) Christian Larrivée (Mats Larsen Mostue, Phil Marinaccio), 2-0 (6.30) Christian Bull (Robin Dahlstrøm, Eirik Salsten)

  2. periode: 3-0 (21.28) Rasmus Ahlholm (Patrick Thoresen, Matt Prapavessis)

  3. periode: Ingen scoringer

Skudd: 33-26 (14-8, 7-11, 12-7) Dommere: Tor Olav Johnsen og Mats Wikstrand Utv.: SIL 8 x 2 min., Stj 10 x 2 min.