• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
I dag 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Storhamar
STO

Sju baklengs ble for mye

Sju baklengsmål ble for mye å takle for å få med seg poeng hjem fra Fredrikstad.

Det var en målrik og redningsfattig 1. periode. Vi kommer tidlig under etter to mål fra Henrik Medhus, først vinner han en duell med en Storhamarback og 1-0 før det var spilt ett minutt. Medhus dobler senere når han blir servert på en overgang av Medby. Nå synes 1. rekka at det fikk være greit for litt, og Rasmus Ahlholm setter vårt første mål for kvelden når han kriger inn en retur sekunder senere. Stjernen var derimot ikke ferdige for perioden og Andrew O’Brien, backen med gullpotta, hamrer inn 3-1 i powerplay. Stjernen satt dermed inn sitt tredje mål for kvelden på sitt fjerde skudd! Jonas Strand med en frustrerende start på kampen, uten å være skyld i baklengsmålene alene på noe vis. Når Jimmy Andersson dro på seg en to-minutter senere i perioden så det mørkt ut med SIL-øyne, men når Matt Prapavessis satte inn et kunstverk i undertall snudde momentum og vi var best resten av perioden. Jake Newton utlignet før pause i powerplay når han snek seg inn på bakre stolpe og alt i alt var det en periode som endte med seks skudd og tre mål pr lag. Resten av kampen lå i hendene for laget som klarte best å tette til defensiven!

Stjernen tok kommandoen fra start i andre periode, og etter litt spill i vår sone var Ciampini effektiv foran Strand og Stjernen tok ledelsen etter litt over tretti sekunder av perioden. Jonas Strand vartet opp med et par kanonredninger i løpet av perioden, en lekker sideforflytning og så stoppet han en break-away fra en Stjernenspiller, men når David Hallström skøt et skrått skudd med fem minutter igjen av perioden snek pucken seg inn under armen og Stjernen ledet med to mål før kampens siste tjue minutter. Perioden var preget av at hjemmelaget var hetest på grøten, og et Storhamarlag med skuddvegring i gode posisjoner offensivt.

Storhamar var det førende laget i kampens siste periode, men nok en gang fikk vi et tidlig baklengs. Coatta ble denne gangen målscorer i powerplayspill 5 mot 3 og motbakken ble brattere nok en gang. Men nok en gang ble spenningen reddet av et mål i undertall, denne gangen var Zettergren sikker alene med keeper. Hamargutt Magnus Eikrem Haugen ble Stjernens siste målscorer da han satt en puck helt oppe i redet og når vi var tre mål bak så virka det tungt med 7:40 igjen. Vi ga oss derimot ikke, men det ble to reduseringer istedenfor de tre som var nødvendige, til tross for store sjanser mot slutten. Patrick Thoresen satte inn et mål og han tangerte dermed Peter Madach sin klubbrekord med poeng i 21 kamper på rad! Jake Newton satte sitt andre for kvelden med førti sekunder igjen, men det ble med forsøket. Andrew O’Brien og Steffen Thoresen ble begge sendt i dusjen for noen tumulter med noen minutter igjen av kampen.

Alt i alt så holder det ikke å slippe inn sju baklengs for å få med seg poeng hjem fra Fredrikstad, men det var jaggu ikke langt unna allikevel!

Kampfakta: Stjernen Hockey – Storhamar Hockey 7-6 (3-3, 2-0, 2-3) Stjernehallen, 2123 tilsk.

  1. periode: 1-0 (00:57) Henrik Medhus (Daniel Ciampini), 2-0 (07:19) Medhus (Kyle Farrell, Andrew O’brien), 2-1 (07:33) Rasmus Ahlholm (Christian Bull, Tony Cameranesi), 3-1 (09:41) O’brien (Sam Coatta, Ciampini) PP, 3-2 (14:26) Matt Prapavessis (Mikael Zettergren, Eirik Salsten) SH, 3-3 (17:29) Jake Newton (Ahlholm, Prapavessis)

  2. periode: 4-3 (20:37) Ciampini (O’Brien, Jonas Medby), 5-3 (35:03) David Hallström (Maxim Ponomarenko)

  3. periode: 6-3 (41:28) Coatta (Braden Christopher, O’Brien) PP2, 6-4 (41:59) Zettergren (Christian Larrivée) SH1, 7-4 (43:20) Magnus Eikrem Haugen (Jørgen Langdalen, Mikael Mikaelsen), 7-5 (46:28) Patrick Thoresen (Ahlholm, Newton), 7-6 (59:31) Newton (Larrivèe, Ahlholm).

Skudd: 29-30 (6-6, 14-9, 9-15) Utvisninger: STJ 3 x 2 min + 1 x match (Alt på O’Brien), SIL 9 x 2 min + 1 x match (S. Thoresen) Dommere: Jimmy Dahmén, Sverige og Robert Hallin