• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
I dag 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Vålerenga
VIF

Den rette medisinen

Etter en litt tung periode er det ingenting som fungerer bedre enn å slå Vålerenga. Det ble kanskje ikke den store festen, men det ble seier og solid defensiv og det var det som trengtes nå. Tross at VIF-keeper Søberg gjorde seg så umulig som han kan ble han overlistet to ganger og det var nok til at poengene ble igjen hjemme på Hamar. Med litt feiring av Christian Larrivées 500 kamper på toppen ble det en minneverdig aften.

Storhamar åpnet offensivt og la press på VIF. Det betalte seg etter snaut fire minutter da Jake Newton fant nettmaskene. Han hadde først spilt seg fram til en god sjanse, men var uheldig da pucken skled av bladet for han. I stedet tok han opp ny posisjon ute på blå og feide inn en pasning fra Øksnes gjennom trafikken. Overtaket holdt seg fram til at Prapavessis måtte ut i tominutter etter åtte minutter. Da tok det bare noen få sekunder før Karterud helt umarkert kunne smelle inn utlikningen. Etter det var det ganske åpent og gjestene fikk muligheter etter litt dårlige valg defensivt fra hjemmelaget. Mot slutten var det igjen Storhamar som presset på og fikk et par bra sjanser uten at det ga uttelling.

I midtperioden nærmest totaldominerte de gule og blå. Det så tidvis ut som powerplay fem mot fem da VIF ble presset helt inn i eget mål. Men å finne åpninger i muren og spesielt Steffen Søberg viste seg som svært vanskelig. Den ene gangen han ble overlistet smalt skuddet fra Newton innsiden av stolpen og ut igjen. Først da gjestene pådro seg to kjappe tominuttere ble det åpning. Igjen var Newton involvert, denne gang med en fin pasning til Tony Cameranesi som åpnet alt og det var bare å løfte inn pucken. Flere sjanser kom og gikk, men det siste lille manglet. Da gjestene fikk powerplay på slutten av perioden våknet de til og skapte et par farligheter, men Luka Gracnar viste at han beholdt konsentrasjonen selv med lite å gjøre og stoppet det som kom.

Vålerenga startet tredje i overtall, men Storhamar holdt unna. Det gjorde de også på en tominutter ikke lenge etter. 3.30 i undertall endte faktisk med null skudd mot. De fikk litt initiativ etter dette, men hjemmelaget var gode i egen sone og slapp lite til. Etterhvert kom de også på offensiven igjen, men det var vanskelig å overliste en god Steffen Søberg. Igjen var stolpen det nærmeste man kom, denne gang fra Cameranesi. Minuttene tikket de gulblås vei og gjestene ble stadig frustrert i sine forsøk på å komme til foran mål. Først med halvminuttet igjen fikk de tatt målvakten og da lå alt til rette for ytterligere økning i ledelsen, men Ahlholms forsøk ble stoppet og med det også poengstreaken til Patrick Thoresen som endte på rekordtangering med 2-1. Med ni sekunder igjen fikk Newton en tominutter og VIF en siste sjanse. Storhamar fikk delvist låst droppen, men VIF fikk pucken og en siste avslutning. Den ble stoppet og over 5000 kunne slippe jublen løs etter den fjerde av fire mulige seire mot VIF denne sesongen.

Kampfakta: Storhamar – Vålerenga 2-1 (1-1, 1-0, 0-0) CC Amfi, 5367 tilsk.

  1. periode: 1-0 (3.41) Jake Newton (Andreas Øksnes, Tony Cameranesi), 1-1 (8.06) Jørgen Karterud (Tobias Lindström, Gustaf Berling) PP

  2. periode: 2-1 (35.34) Cameranesi (Newton, Matt Prapavessis) PP2

  3. periode: Ingen scoringer

Skudd: 41-17 (9-7, 21-6, 11-4) Dommere: Tor Olav Johnsen og Christian Persson Utv.: SIL 6 x 2 min., VIF 4 x 2 min.