• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
I dag 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Storhamar
STO

Jubel i vest

Storhamar leverte klar beskjed før sluttspillet med en sterk borteseier i Stavanger. Anført av Patrick Thoresen i hærfører-modus og en knallgod Luka Gracnar fikk de med seg to poeng fra DNB Arena og påførte Oilers deres første hjemmetap for sesongen. Eirik Salsten satte punktum med et deilig mål i sudden death!

Det ble en førsteperiode med skikkelig trøkk fra begge lag. Allerede i løpet av de par første minuttene hadde begge lag gode sjanser og fokuset var tydelig på det offensive. Etter snaut fire minutter fikk hjemmelaget uttelling da nykommer Schwartz satte inn en retur. Storhamar lot seg ikke affisere og tok snart nye tak. En ny bra sjanse kom da Oilers var i overtall, men det ville seg ikke helt. Lagene hadde hver sitt stolpeskudd før det ble nettsus igjen. Patrick Thoresen og Tony Cameranesi fikk opp et fint samspill som endte med at sistnevnte kunne geleide pucken inn mellom beina til Holm.

Stavanger la på et bra trøkk i midtperioden, men det var Storhamar som scoret periodens eneste mål. Etter 20 sekunder åpnet Patrick Thoresen opp med en herlig backhand-pasning til Ahlholm som bare kunne sette pucken i tomt bur. I en periode med mange utvisninger ble det litt mindre end to end nå, og som skuddstatistikken viser var det mest action i SIL-sona. Med unntak av et stolpeskudd fra Kissel var Gracnar mester i alle situasjoner og dro fram en rekke fine redninger. Mot slutten av perioder pådro Storhamar seg to utvisninger. De fikk slått unna de første 30 sekundene og hadde med seg ledelsen til pause.

Det så lenge bra ut for å slå unna tre mot fem-spillet, men med noen sekunder igjen kom Oilers seg inn på mål og Tommy Kristiansen fikk lirket inn utlikngen fra kort hold. En ny utvisning fulgte noen minutter senere, men da sto man godt i mot og tok etterhvert tak i det og fikk mer trøkk. Angrepene ble lengre og en og annen brukbar sjanse ble vasket fram. Blant annet kom Patrick Thoresen helt fri mot keeper, men lyktes ikke overliste ham. I andre enden var det også noen muligheter, men Gracnar var stabil og god. Det var ikke akkurat playoffhockey der begge lag kjørte framover og tok sjanser så fort det bød seg en sjanse. Ingen klarte imidlertid å finne noe vinnermål så sudden måtte til.

I Narvik sist ville det seg ikke for de gule og blå, tross overtall et drøyt minutt, men denne gang skulle det bli seier. Jake Newton sendte et laserpass gjennom midten og vips så var Eirik Salsten på blank. Han gjorde ingen feil og banket pucken i hjørnet. En god seier var sikret.

Kampfakta: Stavanger Oilers – Storhamar 2-3 SD (1-1, 0-1, 1-0, 0-1) DNB Arena, 4250 tilsk.

  1. periode: 1-0 (3.35) Rylan Schwartz (Robin Haglund Mathisen, Dennis Sveum), 1-1 (12.51) Tony Cameranesi (Patrick Thoresen, Rasmus Ahlholm)

  2. periode: 1-2 (20.20) Ahlholm (P. Thoresen, Cameranesi)

  3. periode: 2-2 (41.07) Tommy Kristiansen (Schwartz, Nolan Zajac) PP2

Sudden death: 2-3 (62.30) Eirik Salsten (Jake Newton)

Skudd: 39-37 (12-13, 14-4, 10-14, 2-3) Dommere: Tor Olav Johnsen og Christian Persson Utv. SO 5 x 2 min., SIL 8 x 2 min.