• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
I dag 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Manglerud
MAN

Det løsnet i tredje

Etter to heller skrale og kjedelige perioder eksploderte det i tredjeperiode. 0-0 ble til 4-2 i løpet av 20 hektiske minutter, noe som langt på vei tok igjen for de 40 første. Simen Løvhaug Hansens drømmetreff fire minutter før slutt ble kampavgjørende.

Det må være lov å si at de første 20 minuttene ble heller rotete Nøyaktigheten manglet hos begge lag og pasningene gikk tildels i hytt og pine. Det ble likevel en del underholdning i form av målsjanser begge veier, men også her manglet det en del på presisjonen. Storhamar var først frampå med et par store muligheter, men det ble litt for småfikst og lite kontant. I andre enden kom gjestene mer etterhvert, men de skjøt for det meste midt på keeper. Det sto 0-0 til pause og det var i grunn greit.

Midtperioden ble mye av det samme. Sånn passe upresist og varierende, oftest lavt, tempo. Begge lag vasket igjen fram en del sjanser som i grunn sjelden ble spesielt farlig. Selv de litt større mulighetene fikk ikke publikum opp fra setene. MS sin største mulighet kom med et stolpeskudd, mens for Storhamar fikk Martin Rønnild åpent mål uten å få satt den mellom stengene. Tar man med en dobbeltutvisning etter at Elkins hadde kjørt borti Luka Gracnar og fikk beskjed fra Andreas Øksnes om at det ikke var greit så skulle det meste være dekket.

I tredjeperiode skulle det imidlertid løsne på noe ganske voldsomt. Etter snaue tre minutter skulle endelig målet komme som fikk fart på kampen. Simen André Edvardsen gjorde en god jobb foran mål og fikk klemt inn 1-0. MS måtte opp og fram og da de fikk prøve seg i overtall smalt det på direkten. Den gamle mester David Booth klinket skiva helt opp i krysset etter bare sju sekunder. De fikk muligheten på ny fire minutter senere da Patrick Thoresen ble utvist. Denne gangen holdt det for Storhamar og rett fra boksen fikk kapteinen med gullhjelmen sjansen. Det så ut som han kom for langt ned på sida, men så kom plutselig et kobrahogg og pucken smalt inn på bakre stolpe. Publikum hadde ikke rukket å sette seg før Booth svarte på vegne av MS og man var like langt. Kampen lå i vektskåla med fire minutter igjen. Da hadde SIL dropp i offensiv sone som Jonas Djupvik Løvlie vant klart ut til Simen Løvhaug Hansen. Backen som ikke hadde scoret siden kvartfinalen mot Lørenskog for snart to år sida dundret i vei et skudd på direkten. Det føk inn oppe i krysset og nå skulle ikke de gule og blå gi det fra seg. I sluttsekundene fikk Patrick Thoresen jobbet pucken ut på mesterlig vis og satt opp Edvardsen i samme slengen. Han fikk en grei jobb med å sette pucken i det tomme buret og sikre de tre poengene.

Kampfakta: Storhamar – Manglerud Star 4-2 (0-0, 0-0, 4-2) CC Amfi, 2153 tilsk.

  1. periode: Ingen scoringer

  2. periode: Ingen scoringer

  3. periode: 1-0 (42.41) Simen André Edvardsen (Mikael Zettergren, Matt Prapavessis), 1-1 (47.40) David Booth (Håkon Nilsen) PP, 2-1 (53.38) Patrick Thoresen (Zettergren), 2-2 (53.50) Booth (Craig Puffer, Corey Elkins), 3-2 (56.03) Simen Løvhaug Hansen (Jonas Djupvik Løvlie), 4-2 (59.37) Edvardsen (P. Thoresen, Andreas Øksnes) – åpent mål.

Skudd: (12-12, 10-8, 17-12) Dommere: Owe Lüthcke og Robin A. Berg Utv.: SIL 5 x 2 min., MS 2 x 2 min.