• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Manglerud
MAN

Endelig hjemmekamp igjen!

Etter tre strake bortekamper og landslagspause er det endelig duket for hjemmekamp i CC Amfi igjen. Torsdag kommer altså et sluttspilljagende Manglerud Star på besøk. De er i poengnød for å nå målet om sluttspill, mens Storhamar nok vil bygge på den sterke bortekampen i Stavanger og vise seg fram for sine egne for første gang på tre uker.

Manglerud Star har hatt en bemerkelsesverdig sesong. Fra å ha sartet sesongen med beskjedne midler og et lag som ble hengende etter på tabellen har de fått midler og bygd seg kraftig opp under sesongen. På nyåret så de ut til å ta igjen Narvik relativt greit, men den senere tida har trenden snudd litt igjen. Samtidig med at nordlendingene begynte å plukke poeng igjen har MS slitt mer. De har vært spillemessig på høyde i alle kamper, men slitt voldsomt med uttellingen. Bortekampene mot Narvik og Lillehammer bød bare på ett mål, tross plenty med sjanser. Søndag fikk de endelig i en trepoenger igjen da Frisk ble slått i «Garasjen» og med fem poeng opp er de avhengige av alle poeng de kan få tak i de poengene de kan for å ikke havne ytterligere etter

Lørdagens kamp i Stavanger var nok kanskje det beste Storhamar har levert i 2020. Overtidsseieren var absolutt ikke ufortjent og viste at laget har sluttspillformen på gang. Etter en tøff periode er det all grunn til å tro at laget vil bygge på godfølelsen og at de i likhet med oss på tribunen gleder seg til hjemmekamp igjen. At de leverte en heller stusselig kamp på Manglerud sist lagene møttes skulle også være noe man vil rette opp i. Det blir om å gjøre å holde tempo og presisjon oppe og ikke la gjestene få kampen inn i sitt spor. De gulgrønne stiller forøvrig med ny målvakt til kampen. Canadieren Evan Weninger er den fjerde MS-keeperen SIL får prøve seg mot denne sesongen! Om vår egen forsterkning Chris Crane blir spilleklar er enda ikke klart.

Kampstart i CC AMfi er klokka 18.30 og billetter er tilgjengelige i appen eller i billettluka fra klokka 17.00.