• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
I dag 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Frisk Asker
FRI

Trygg seier uten sjefen

Storhamar viste litt styrke, tross at kampen nok ikke var av de beste man har sett. Tre ganske trygge poeng mot et Frisk som kjemper for hjemmefordelen i sluttspillet var bra. Med tanke på at man manglet kaptein og leder Patrick Thoresen, i tillegg til viktige brikker som Christian Larrivée og Jimmy Andersson gjør det ekstra ålreit. Etter å slitt periodevis i starten løsnet det på etterhvert og to raske mål rundt den siste pausa avgjorde det hele.

Statistisk var de første 20 minuttene en snodig sak. Storhamar åpnet med gassen i bånn og skapte flere store målsjanser. De klarte imidlertid ikke å få puckene på mål og ble stående med ett skudd fra hele offensiven. Vi kan nevne et missil i krysstanga fra Eirik Salsten i første bytten og to like utafor fra Zettergren og Newton. Nede hos Luka Gracnar var det egentlig ikke veldig mye som skjedde, men han fikk åtte skudd å stoppe. Frisk tok rett nok over rundt halvveis i perioden, men trøblet ikke sloveneren for mye. Kun ved et par anledninger var det litt svett, men det ble ryddet unna. Mot slutten av perioden fikk hjemmelaget et overtall. Det førte ikke til noen ting, men gjorde at man fikk et lite overtak ut perioden og noen flere avslutninger på mål.

Storhamar startet offensivt også i midtperioden, men slet atter en gang med å treffe mellom stengene. Prapavessis var nestemann til å dundre en puck like over tverrliggeren. Da Frisk pådro seg en utvisning for for mange mann på isen etter drøye to minutter steg håpet. Men overtallet virket ikke spesielt godt og i stedet var det gjestene som tok ledelsen i overtall. Tre forsøk på å bli kvitt pucken mislyktes og til slutt fikk Geheb lurt den over linja. Da Christian Bull måtte ut i to minutter snaut halvveis så det skummelt ut for ytteligere baklengs. Undertallet satt imidlertid meget bra og da Bull kom tilbake på isen ble han spilt fullstendig fri. Alene med Fayen-Vestavik gjorde han ingen feil og et etterlengtet mål kunne feires. Det ble mye fram og tilbake og Frisk var nære å score ytterligere ett mål i undertall, men Gracnar var på. Perioden var på vei til å ende opp med uavgjort da SIL fikk på trøkk i sona med minuttet igjen på perioden. Fayen-Vestavik måtte gi opp en retur på avslutningen til Martin Rønnild. Den hogg Jonas Djupvik Løvlie på og sørget for hjemmeledelse til pause.

Målet preget kampen mer enn man skulle ane, Frisk så i allefall langt blekere ut i tredjeperiode. En tidlig utvisning på Lavoie ga hjemmelaget taktpinnen og selv om man ikke kom nærmere enn et stolpeskudd fikk man initiativ. Ikke lenge etter at man var tilbake i fem mot fem kom også uttellingen. Et lurt skudd fra Andreas Øksnes lette seg gjennom trafikken og snek seg inn ved stolpen. Gjestene ville nok gjerne slå tilbake, men det ble sporadisk og spredt. Selv med to overtall ble det ikke all verdens trøkk av det. Storhamar hadde kontroll på kampen og det ble en del frustrasjon hos gjestene. Det ebbet ut i en liten runde med boksing mellom Kåsastul og Salsten med et par minutter igjen. Frisk tok timeout og trakk keeper, men det ble med halvsjanser. To ganger satte hjemmelaget pucken i tomt bur. Den første fra Bull ble nokså korrekt underkjent for offside, men i sluttsekundet fikk Martin Rønnild kranglet inn nummer fire på ordentlig vis.

Kampfakta: Storhamar – Frisk Asker 4-1 (0-0, 2-1, 2-0) CC Amfi, 3192 tilsk.

  1. periode: Ingen scoringer

  2. periode: 0-1 (23.58) Magnus Geheb (Uass.) SH, 1-1 (31.09) Christian Bull (Uass.), 2-1 (39.09) Jonas Djupvik Løvlie (Martin Rønnild, Jake Newton)

  3. periode: 3-1 (46.13) Andreas Øksnes (Robin Dahlstrøm), 4-1 (59.59) Rønnild (Rasmus Ahlholm) – åpent mål

Skudd: 32-25 (5-8, 15-10, 12-7) Dommere: Christian Persson og Robin A. Berg Utv.: SIL 5 x 2 min., 1 x 5 min.+ video, FA 5 x 2 min., 1 x 10 min, 1 x 5 min. + video.