• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
I dag 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stjernen
STJ

Førstrekka ordna opp

I en ellers ganske så treg forestilling gikk førsterekka foran og sørgt for seier mot Stjernen. Patrick Thoresen scoret to og assisterte på de to andre da Storhamar vant 4-2! I andre enden av isen vartet keeper Luka Gracnar opp med viktige redninger da det trengtes som mest.

Det startet seigt, men snart skulle det bli nok å snakke om. De første sju minuttene inneholdt stort sett en utvisning til gjestene og et tverrliggerskudd fra Mats Larsen Mostue. Så smalt det i vantet da brødrene Rønnild møttes i duell. Det endte med dusjen på storebror Martin og skade på lillebror Sander. Stjernen fikk heller lite ut av det fem minutter lange overtallet, men den ene gangen det ble virkelig farlig dro Luka Gracnar fram en kjemperedning. Det gjorde han også litt senere da gjestene kom seg fri i slottet. Storhamar hadde ikke den store flyten framover, men helt på slutten av perioden fikk de en mulighet da gjestene pådro seg utvisning for å bli bortvist fra dropp to ganger. Med seks sekunder igjen fikk Tony Camernesi i vei en avslutning som så ut til å ta i tverrliggeren og selv om han jublet gikk spillet videre og klokka tikket ned. Dommerne tok en titt på video og jammen var ikke pucken inne! Dermed ledelse til pause, litt mot spillets gang.

Midtperioden ble heller ingen «høydare». Sant og si skjedde det veldig lite som fikk pulsen til å stige i noen retning. Stjernen hadde en periode med press i starten av periode hvor Storhamar ble hengende etter i egen sone, men med ett unntak var det ganske ufarlig. Ved unntaket var igjen Gracnar frampå og viste hva han var god for. Hjemmelaget fikk to muligheter i overtall. Det første, rundt halvveismerket ble det lite av, men det andre skulle bli mer interessant. Drøye to minutter før pause tredde Rasmus Ahlholm gjennom en fantastisk pasning til Patrick Thoresen på bakre stolpe. Han hadde hele målet åpent og kunne bare dytte pucken inn fra en meters hold.

Stjernen fikk en kjempestart på tredje med scoring etter bare 18 sekunder. Farrell snappet en løs puck og scoret på sin egen retur. De hvite og røde fikk litt luft under vingene etter dette og hadde flere brukbare muligheter til redusering. Det var imidlertid Storhamar som skulle få mål. De fikk bygd opp litt press i sona til Stjernen og låste de inne. Igjen la Ahlholm på en deilig pasning og Patrick Thoresen styrte inn sitt andre for kvelden. I andre enden av bana dro sloveneren i buret fram noen helt greie redninger da et desperat Stjernen presset på. Sju minutter før slutt fikk de til slutt jobbet inn en puck i mølja foran keeper og ga seg sjøl nytt håp. Det håpet ble effektivt slukket et par minutter senere da Christian Bull dro seg nydelig gjennom og fikk pirket pucken inn under keeper. 4-2 sto seg ut og dermed var nok en hjemmeseier i boks.

Kampfakta: Storhamar – Stjernen 4-2 (1-0, 1-0, 2-2) CC Amfi, 2105 tilsk.

  1. periode: 1-0 (19.54) Tony Cameranesi (Patrick Thoresen, Matt Prapavessis) PP

  2. periode: 2-0 (37.42) P. Thoresen (Rasmus Ahlholm, Prapavessis) PP

  3. periode: 2-1 (40.18) Kyle Farrell (Uass.), 3-1 (47.04) P. Thoresen (Ahlholm, Cameranesi), 3-2 (52.38) Jonathan Hermansson (Daniel Trnavsky), 4-2 (55.26) Christian Bull (P. Thoresen, Andreas Øksnes)

Skudd: 24-38 (12-15, 6-6, 5-17) Dommere: Marcus Wannerstedt og Per-Gustav Solem Utv.: SIL 2 x 2 min., 1 x 5 min. + video, Stj.: 4 x 2 min.