• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Lørdag Lør 18 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Lørdag Lør 25 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Lørdag Lør 1 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Lørdag Lør 15 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
I dag 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Torsdag Tor 12 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Storhamar
STO

Dårlig betaling

Tross flere tunge fravær leverte Storhamar en hyggelig bortekamp mot Vålerenga. Hjemmelaget trakk rett nok det lengste strået i sudden death, men det var mye å ta med seg videre likevel. Betalinga sto dessverre ikke i stil med innsatsen denne gang.

Etter 46 sekunder fikk Storhamar kampens første overtall. Etter 58 sekunder banket Eirik Salsten inn 1-0. Det måtte kunne kalles en kjempestart for de gule og blå som fikk bra momentum i åpningen. Bronsejagende VIF kunne imidlertid ikke ligge å ta i mot og måtte fram. Da gjestene rotet litt i midtsona hogg Karterud til og etter å ha fintet vekk både back og keeper satte 1-1. Da var det gått snaue seks minutter og kampen hadde fått et godt grunnlag for å bli underholdende. I de neste minuttene kjørte hjemmelaget og fikk også overtall, men da var SIL nærmest. Det fortsatte å bølge litt fram og tilbake med stolpeskudd for hjemmelaget og en brent kjempesjanse for hamargutta. Det ble ikke flere mål, men mer moro lå i lufta.

Storhamar eide mye av spillet i de første ti minuttene av perioden. Spesielt fra de fikk et overtall etter fem minutter var de gode, men det ville seg ikke helt i avslutningene. Cameranesi var nærmest med en styring like til side og han skulle komme enda nærmere siden. Da VIF fikk muligheten i overtall snudde det helt. Karterud var på farten igjen og smekket en puck inn like under tverrliggeren. Snart kom to nye utvisninger til gutta i gult og blått, men denne gangen leverte de et fantastisk undertall. Så fort det var drept gikk de rett over i et overtall og Cameranesi fikk sin andre store mulighet. Denne gang smalt pucken i undersida av tverrliggeren, men ville ikke inn.

Betalingen kom imidlertid rett etter pausa. Etter femti sekunder kom Storhamar på overgang. Tony Cameranesi fant Christian Larrivée som bare feide inn utliknnga. Ikke lenge etter var Rasmus Ahlholm ytterst nære, men traff stolpen. VIF måtte fram for å finne målet som ville gi poengene som trengtes i bronsekampen, men det var gjestene som hadde et visst overtak. Da hjemmelaget kom til muligheter var imidlertid Jonas Strand på jobb og dro fram noen kvalifiserte redninger. Med drøye tre minutter igjen fikk VIF prøve seg i overtall, men rotet bort muligheten og det måtte sudden death til.

Overtida ble en spennende affære med gode tilløp fra begge lag. VIF trengte poengene mest og var nok hakket mer desperate. Etter snaue tre minutter fikk de også muligheten til å skaffe seg det. Storhamar misset på offensiv blå og ga bort en overgang. Karterud ble spilt fri på bakre stolpe og der var Karterud på plass for tredje gang.

Kampfakta: Vålerenga – Storhamar 3-2 SD (1-1, 1-0, 0-1, 1-0) Furuset Forum, 1088 tilsk.

  1. periode: 0-1 (0.58) Eirik Salsten (Jake Newton, Chris Crane) PP, 1-1 (54.46) Jørgen Karterud (Martin Røymark)

  2. periode: 2-1 (31.56) Karterud (Henrik Olsén, Linus Rotbakken) PP

  3. periode: 2-2 (40.50) Christian Larrivée (Crane, Tony Cameranesi)

Sudden death: 3-2 (62.55) Karterud (Tobias Lindström)

Skudd: 25-26 (9-15, 9-11, 6-9, 1-1) Dommere: Christian Persson og Per Gustav Solem Utv.: VIF 5 x 2 min., SIL 7 x 2 min.