• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Sparta
SPA

Svak generalprøve

Et heltent Sparta kjørte over et lite ivrig Storhamar i første periode. Selv om hjemmelaget reiste seg etterhvert ble det jaging og litt for halvhjertet til å få noe ut av det. Det ble det første hjemmetapet (i ordinær tid) siden 8. oktober og første gang man gikk av isen uten mål denne sesongen.

Det var ikke så mye å skryte av i de første 20 minuttene. Storhamar åpnet i halvsøvne og slapp inn to mål på to forsøk før fire minutter var gått. Det fortsatte med utvisninger og ei takling på Christian Larrivée som satte han ut av spill. Sparta kjørte på og hjemmelaget ble mest stående og se på. Noen muligheter kom man til, men det manglet i grunn det meste. Rett nok ble det bedring i de siste ti minuttene, men det var fremdeles et stykke unna.

Midtperioden ble preget av mange utvisninger mot Sparta. Storhamar fikk opp trykk og etterhvert noen gode muligheter, men klarte ikke avslutningene som trengtes. Selv ikke med helt åpent mål ville det seg. Det så i det heletatt litt ukonsentrert ut. Rett før pause fikk Eirik Salsten sjansen alene mot keeper. Han misset og Sparta gikk rett opp og gjorde 3-0.

Storhamar på i store perioder og det ble det sjanser begge veier av. Lillegrend i Spartburet var imidlertid umulig og Luka Gracnar hadde også stengt for kvelden. Hjemmelaget tok ut keeper de siste tre minuttene og fikk flere muligheter i den spilleformen, men det ville seg ikke. Dermed 0-3.

Kampfakta: Storhamar – Sparta Sarpsborg 0-3 (0-2, 0-1, 0-0) CC Amfi, 2079 tilsk.

  1. periode: 0-1 (2.54) Santeri Saari (Anders Tangen Henriksen, Emil Martinsen Lilleberg), 0-2 (3.39) Kristian Jakobsson (Tangen Henriksen)

  2. periode: 0-3 (37.45) Christoffer Karlsen (Jakobsson, Tangen Henriksen)

  3. periode: Ingen scoringer

Skudd: 40-28 (11-11, 16-8, 12-9) Dommere: Marcus Wannerstedt og Mads Frandsen Utv.: SIL 5 x 2 min., 1 x 10 min. Spa. 6 x 2 min.