• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Sparta
SPA

Siste runde lørdag

44 seriekamper er unnagjort, lørdag er det klart for den aller siste da Sparta kommer på besøk til CC Amfi. Dette blir generalprøven foran sluttspillet og siste sjanse for å pusse på detaljer før alvoret starter skikkelig.

Går vi en drøy måned tilbake sto Sparta i fare for å bli dratt inn i dramaet rundt kvalifiseringsstreken. En utfordrende sesong med mange skader og ungt mannskap hadde kostet på de blå og hvite. Så snudde de sesongen på mesterlig vis og over de siste ti kampene har de vært blant de aller beste i ligaen. I takt med at viktige spillere har kommet tilbake har de fått tilbake slagkraft og går inn mot sluttspillet på opptur og som en mulig overraskelse i kampen om kongepokalen.

  1. oktober tapte Storhamar 1-3 hjemme mot Sparta og gikk inn i lett krisemodus. Siden den gang har man ikke gått poengløse av egen is og det eneste tapet kom i overtid mot Stavanger i januar. Laget har med andre ord vært meget solide på egen is og ønsker selvsagt å ta med seg den gode følelsen inn i sluttspillet. Tross at det ble overtidstap mot VIF torsdag var selve kampen mer enn godkjent og flere spillere som trengte en opptur fikk den der. En siste innsats på hjemmebane vil være nyttig foran sluttspillet.

Kampstart i CC Amfi er klokka 16.00 og billetter er tilgjengelige i appen, eller i billettluka fra 14.30. Etter kampen vises dessuten valget til kvartfinalene live på kuben!