• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Stavanger
STA

Drømmestarten

Med Patrick Thoresen i spissen leverte Storhamar akkurat den sesongstarten alle hadde ønsket seg. Stavanger Oilers ble slått 4-2 etter en godt gjennomført premiere.

Det var ikke tvil om at begge lag hadde lengtet etter spille hockey om poeng. Tempoet og trøkket var til stede fra start og begge lag gikk for det i åpningsminuttene. Etterhvert tok Storhamar tak i taktpinnen og gjestene pådro seg to kjappe utvisninger. Den muligheten ble benyttet da Patrick Thoresen snek inn en frekk en fra kanten. Oilers kom mer inn i det etterhvert og hadde trøkket mot slutten av perioden takket være to utvisninger mot SIL, men de fant ingen vei forbi Kokman.

Midtperioden fortsatte på mye den samme måten. Stor intensitet, bra tempo, men ikke alt for mye innen sjanser. I en sånn setting ville overtall være viktige. Storhamar misbrukte den første muligheten sin i perioden, mens Stavanger utnyttet den neste. Morley utliknet etter halvspilt periode. Kampen lå litt i vektskåla da, kanskje med et lite overtak til gjestene. Da Noer brøt gjennom på en kontring ble han dratt ned i det han skulle avslutte. Straffeslag som ble satt på deiligste vis og SIL i front igjen med fire minutter igjen på perioden. Selv om han ble utvist senere i samme byttet var det likevel duket for nytt mål for hjemmelaget. På en ny kontring la Djupvik vakkert videre til Andreas Øksnes som hamret inn nummer tre! Et fantastisk mål, rett og slett. Storhamar hadde ytterligere sjanser i sluttsekundene, men 3-1 fikk holde etter to.

Storhamar kom etterhvert litt bakpå i tredje, men holdt unna. Etter halvspilt periode var gjestene i overtall og da kom reduseringen. Ei styring rett foran lurte Kokman og kampen levde igjen. Like etter pådro hjemmelaget seg to nye utvisninger og det hele hang i en tynn tråd. Undertallet leverte imidlertid perfekt og med nye krefter gikk de gule og blå over på offensiven igjen. To minutter før slutt pådro Oilers seg en utvisning og ikke lenge etter var dommerens arm oppe igjen. Da åpnet det seg veldig og med god servering fra Ahlholm banket Patrick Thoresen inn spikeren med førti sekunder igjen!