• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Storhamar
STO

Femstjerners på Lillehammer

Storhamar leverte en fantastisk bortedebut for sesongen med fem fulltreffere i Eidsiva Arena og smultring på kjøpet. Jacob Lundell Noer markerte seg på gamle tomter med to mål, mens Patrick Elvsveen scoret sitt første i karrieren.

Jacob Lundell Noer og Storhamar fikk en drømmestart i Eidsiva Arena, om enn på litt uventet måte. Bare 12 sekunder hadde gått da Noers avslutning ble reddet av Partanen, men returen traff Dineen på skøyta og gikk i mål. Storhamar hadde taket på på perioden, men slet litt med å skape de klareste målsjansene, spesielt i overtall. Det ble en del nesten hvor avslutningen eller siste pasningen var litt for unøyaktige. Mot slutten av perioden kom imidlertid også effektiviteten. Med snaue fire minutter igjen vant Patrick Thoresen pucken ute ved vantet og sendte en smart kortpasning til Noer. Han satte en voldsom fart inn i sona og dundret inn pucken på nærmeste stolpe. Snaut halvminuttet senere viste Jimmy Andersson både blikk og hender da han fintet vekk en motstander før han skled inn og banket nummer tre i garnet fra toppen av slottet. En deilig førsteperiode endte med 3-0 til Storhamar.

Storhamar fortsatte å dundre på i starten av midtperioden, men nå ville det seg ikke helt. Lillehammer holdt unna i en ny undertallssituasjonen og tok etter hvert litt mer tak i kampen. De hadde mer puck, men slet med nøyaktigheten. Etterhvert var det Storhamar som begynte å slurve litt mer, tapte flere dueller og hjemmelaget fikk trøkk på det. De ble likevel holdt på utsiden og Kokman fikk stort sett gode arbeidsforhold. En gang åpnet det seg, men da viste svensken klasse og dro fram en kjemperedning. Da Lillehammer kjempet som hardest for å få en viktig redusering før pause stakk Storhamar opp og gjorde fire i stedet. Patrick Elvsveen tok med seg pucken hele veien fra egen sone og fra skrått hold la han pucken på mål. På merkelig vis lurte den seg mellom stolpen og Partanen. 4-0 med 1.30 igjen på perioden var balsam for de gule og blå.

Hjemmelaget ga ikke opp og kjørte på i tredje. Storhamar jobbet imidlertid hardt i egen sone og hadde en både god og heldig Kokman i mål. God da han reddet noen fine, heldig da pucken smalt i tverrliggeren bak ham. Det ble noen fine sjanser på overganger for de gule og blå, men uttellingen lot vente på seg. Det nærmeste man kom var et stolpeskudd før Eirik Salsten satte krona på verket tre minutter igjen. De resterende minuttene fortsatte den gode jobben i egen sone og Kokman fikk en velfortjent smultring mot et av de bedre offensive lagene i ligaen.

Kampfakta:

Lillehammer - Storhamar 0-5 (0-3, 0-1, 0-1)

Eidsiva Arena, 200 tilsk.

1 periode

0-1 (0.12) Jacob Lundell Noer (Uass.), 0-2 (16.18) Lundell Noer (Patrick Thoresen, Rasmus Ahlholm), 0-3 (16.35) Jimmy Andersson (Christian Larrivée)

2 periode:

0-4 (38.30) Patrick Elvsveen (Uass.)

3 periode:

0-5 (57.05) Eirik Salsten (Jonas Djupvik Løvlie, Eskild Bakke Olsen)

Skudd: 25-38 (4-8, 16-11, 15-9)

Dommere: Tor Olav Johnsen og Christian Persson

Utv.: LIK 5 x 2 min., SIL 5 x 2 min.