• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
I dag 31 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Narvik
NAR

På vinnersporet igjen

Det ble ingen uforglemmelig kamp mot Narvik, men det ble tre poeng og det er alltid det viktigste. Det ble dårlig med flyt i spillet til hjemmelaget, men en god Viktor Kokman sørget for å holde det gående da det buttet som verst.

Det ble ikke akkurat noen festforestilling de første 20 minuttene. Storhamar hadde et greit overtak og skapte en del sjanser de første ti minuttene, men testet ikke keeper all verden. Larrivée var nære, men da var Fröberg ute med skinnet og reddet fint. En spillekåt Martin Rønnild var tilbake på laget og han lot seg ikke be to ganger. I seks mot fem ble han servert av Eskild Bakke Olsen og feide inn ledermålet. Scoringen så imidlertid ut til å tenne Narvik mest og med ekstra drivstoff fra et overtall presset de på i andre halvdel av perioden. De kunne fort fått med seg et mål også, men Kokman var solid bakerst.

Det ble ikke stort som skjedde i midtperioden heller. Storhamars ambisjon om å styre kampene kom bare sporadisk til syne. Narvik hadde mye puck og de beste sjansene i første halvpart av perioden. Dels av egen produksjon, dels av feil fra hjemmelaget. Heldigvis var Kokman på jobb og stoppet alt som kom. SIL fikk noe mer mot slutten av perioden, men ingenting som var skikkelig farlig.

At Narvik utliknet før to minutter var gått av tredje periode var i allefall ikke ufortjent. Det glapp litt bakover og Harr kunne stikke fram kølla på en tversoverpasning og sørge for 1-1. Nå våknet hjemmelaget til og fikk flyttet spillet opp i bana. Det ble ikke flust med sjanser, men det så mer ut som forventet. Da gjestene pådro seg en tominutter etter åtte minutter kom sjansen som trengtes. Erik de la Rose klinket til fra blå og foran keeper sto Patrick Thoresen og styrte inn 2-1. Deretter kontrollerte de greit. Det bød seg noen sjanser til å øke ytterligere, men to mål fikk holde.