• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 13 August Aug
Torsdag Tor 10 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 19 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Narvik
NAR

Revansje mot Narvik?

Det gode med hockey er at det alltid kommer nye kamper. Lørdagens nedtur kan raskt bli til en dump i veien med en god innsats mot Narvik på torsdagskvelden.

Nordlendingene har spilt fire kamper så langt i sesongen, men bare møtt to lag. De to første helgene har de hatt dobbeltkamper mot Frisk Asker (borte) og Sparta (hjemme). Det nykomponerte mannskapet har fått det tøft og tapt tre av de fire kampene, men vært med i samtlige takket være en god målvakt i Oscar Fröberg. Han sto bokstaveligtalt på hodet i lørdagens seier mot Sparta hvor Ørnene vant 4-1 tross skuddstatistikken 17-42!

Etter sju imponerende perioder i serieåpningen ble det bråstopp for Storhamar på lørdagsformiddagen. Hvordan utviklingen ble i den kampen har vel alle fått med seg og dermed ikke noe vi trenger å ta opp videre. Nå gjelder det å bruke de 40 fryktelige minuttene som tenning og gå ut å vise at det hele kun var en mental glipp av den typen som av og til kommer. Det dreier seg om å investere lærepengen på en best mulig måte og finne tilbake godfølelsen.

Kampstart i CC Amfi er klokka 19.00 og om du ikke er blant de utvalgte som får se kampen er TV2 Sumo plassen å følge oppgjøret. Det vil som vanlig bli studio fra klubben på facebook og her på siden!