• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Storhamar
STO

Surt tap i Fredrikstad

Det var både udyktighet og uflaks inne i bildet da Storhamar måtte tåle tap i Stjernehallen. Litt for enkle baklengs og manglende uttelling i de to første periodene kostet på.

Det begynte veldig bra for Storhamar med mål etter bare 34 sekunder. Sander Vold Engebråten feide i vei et slagskudd fra blå og Simen André Edvardsen styrte pucken i mål. 20 sekunder senere var det imidlertid tilbake til tegnebrettet da Trnavsky utliknet. Storhamar styrte kampen for det meste og hadde blant annet et stolpeskudd, men det var Stjernen som sto for effektiviteten. Hallström var framme og satte en retur etter åtte minutter. De gule og blå hadde mer enn nok sjanser til å utlikne, men misbrukte samtlige før pause.

Midtperioden bød på mer frustrasjon. Storhamar hadde for det meste god kontroll på det som foregikk, tross tre undertall. De skapte bra med sjanser, men feilet i det avgjørende øyeblikk. I tillegg begikk man en grov forsvarsmiss og forærte Stjernen periodens eneste mål.

Storhamar trengte et tidlig mål i tredje periode og de fikk de. Bare 13 sekunder inn i perioden var Edvardsen på farten igjen og reduserte. Hamargutten, som har slitt litt med produksjonen så langt i sesongen, var ikke ferdig med det. Etter seks minutter kompletterte han hattricket i et aldeles åpent mål etter en fin pasning fra Ole Einar Andersen som samtidig noterte seg for sitt første poeng i ligaen. Nå alt til rette, men det var den dagen det ikke ville seg helt. Med seks minutter igjen ble Stjernen tildelt straffeslag. Det satte Thompson inn og tross to overtall mot slutten fant ikke SIL veien til nettet.