• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Lørdag Lør 27 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Grüner
GRU

En periode holdt

Storhamar viste pondus og klasse i drøyt en periode. Det holdt mer enn nok til å slå Grüner. Oslo-laget ga seg imidlertid ikke uten kamp og skapte litt spenning med å hente inn fra 5-0 til 5-3.

Storhamar tok tak i kampen fra start, men brukte litt tid på å få uttelling. Da det først skjedde ble det imidlertid ordentlig fart i sakene. Patrick Thoresen var framme og vippet en backhand i krysset etter 6.21 og da åpnet slusene seg. Halvminuttet senere dundret Jacob Lundell Noer inn pucken mellom beina til Ekberg og før vi nådde halvspilt periode klinket Andreas Øksnes inn nummer tre fra blålinja. Da byttet Grüner målvakt, men Mikkel Wik måtte snart kapitulere også han. Alene mot fem spillere vridde og vendte Simen André Edvardsen før han smekket pucken ned i hjørnet. Det var enveiskjøring i 20 minutter og finfin innsats fra de for kvelden helblå. Den unge backen Isak Hansen noterte seg for en assist i sitt første seniorbytt og la til en til på det fjerde målet.

Ikke helt uventet ble det en roligere midtperiode. Storhamar slakket litt av på tempoet og Grüner hang bedre med. De fikk også et overtall på starten av perioden, men det endte kun med 5-0 til hjemmelaget. Sander Vold Engebråten gikk rundt mål og satte opp Patrick Thoresen i det SIL ble fulltallige. Grüner hadde det med å komme tilbake i kampene på Hamar forrige sesong og de viste at de fremdeles var interessert i det. I løpet av tre minutter på slutten av perioden reduserte de to ganger. Hamargutten Håvard Salsten og Sean-Michel Sunnquist scoret hvert sitt mål og skapte litt interesse igjen.

I en tredjeperiode som manglet almenn interesse klarte Grüner å gjøre det littegrann spennende med en ny redusering etter sju minutter. Det ble så nære de kom, for etterhvert knøt Storhamar igjen sekken og sikret seieren.