• Hovedpartnere

    Partnere

Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Tirsdag Tir 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lørdag Lør 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lørdag Lør 31 Oktober Okt
Tirsdag Tir 10 November Nov
Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Tirsdag Tir 22 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 7 Januar Jan
Lørdag Lør 9 Januar Jan
Torsdag Tor 14 Januar Jan
Søndag Søn 17 Januar Jan
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Grüner
GRU

En periode holdt

Storhamar viste pondus og klasse i drøyt en periode. Det holdt mer enn nok til å slå Grüner. Oslo-laget ga seg imidlertid ikke uten kamp og skapte litt spenning med å hente inn fra 5-0 til 5-3.

Storhamar tok tak i kampen fra start, men brukte litt tid på å få uttelling. Da det først skjedde ble det imidlertid ordentlig fart i sakene. Patrick Thoresen var framme og vippet en backhand i krysset etter 6.21 og da åpnet slusene seg. Halvminuttet senere dundret Jacob Lundell Noer inn pucken mellom beina til Ekberg og før vi nådde halvspilt periode klinket Andreas Øksnes inn nummer tre fra blålinja. Da byttet Grüner målvakt, men Mikkel Wik måtte snart kapitulere også han. Alene mot fem spillere vridde og vendte Simen André Edvardsen før han smekket pucken ned i hjørnet. Det var enveiskjøring i 20 minutter og finfin innsats fra de for kvelden helblå. Den unge backen Isak Hansen noterte seg for en assist i sitt første seniorbytt og la til en til på det fjerde målet.

Ikke helt uventet ble det en roligere midtperiode. Storhamar slakket litt av på tempoet og Grüner hang bedre med. De fikk også et overtall på starten av perioden, men det endte kun med 5-0 til hjemmelaget. Sander Vold Engebråten gikk rundt mål og satte opp Patrick Thoresen i det SIL ble fulltallige. Grüner hadde det med å komme tilbake i kampene på Hamar forrige sesong og de viste at de fremdeles var interessert i det. I løpet av tre minutter på slutten av perioden reduserte de to ganger. Hamargutten Håvard Salsten og Sean-Michel Sunnquist scoret hvert sitt mål og skapte litt interesse igjen.

I en tredjeperiode som manglet almenn interesse klarte Grüner å gjøre det littegrann spennende med en ny redusering etter sju minutter. Det ble så nære de kom, for etterhvert knøt Storhamar igjen sekken og sikret seieren.