• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Lørdag Lør 27 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Storhamar
STO

Solid revansje!

Storhamar svarte på det helsvarte 4-7-tapet hjemme mot MS for et par uker tilbake med å kopiere rekordseieren på bortebane mot drabantbyklubben. I 1984 vant Erik Kristiansen og co. 9-2 på Jordal Amfi, denne gangen ble det 8-1 i Garasjen. Storhamar hadde voldsom intensitet kampen igjennom og presset MS i hjel. Jacob Lundell Noer gikk i front med tre fulltreffere.

Førsteperioden bød på stort sett enveiskjøring mot Manglerud-buret. Storhamar spilte på et stort register og presset hjemmelaget langt inn i egen sone i lange perioder. Det tok bare snaut tre minutter før uttellingen kom. Jacob Lundell Noer sendte en puck gjennom snappen til Haugen og i mål. Flere gode sjanser fulgte før nummer to kom etter halvspilt periode. Fjerderekka hadde kjørt rundt i sona hele byttet og da 1. rekka fikk overta kom de til dekket bord. Patrick Thoresen åpnet hele butikken med en fantastisk pasning og på bakre stolpe dunket Ole Einar Andersen inn sitt første seriemål for SIL. Det kunne fint blitt mer enn de to målene, men MS holdt unna på sett og vis. Bakover var det full kontroll og bare to mål mot, skjønt MS fikk en brukbar sjanse helt på slutten.

Det eneste som manglet i første periode var skikkelig uttelling. Den kom så det holdt i midtperioden. Der Storhamar har slitt litt med å bygge på en god start gikk det som i smør denne gangen. Med en voldsom skøytegåing og intensitet skviset de safta ut av hjemmelaget. Etter fire minutter kastet Simen André Edvardsen seg fram på en pasning fra Salsten og gjorde nummer tre. Halvveis i perioden var Thoresen frampå med en pasning igjen og Noer dunket inn nummer fire. Da byttet MS keeper, men til liten nytte. Minuttet senere styrte Robin Dahlstrøm inn nummer fem og ytterligere halvannet minutt deretter danset Edvardsen inn sitt andre. En redusering fa hjemmelaget egnet seg bare som fyring for de gule og 23 sekunder senere svarte de med et fantastisk mål. En utrolig pasning mellom beina fra Andersen ga Noer åpent mål for hattricket sitt. Utrolig nok vant MS skuddene denne perioden.

Tredjeperiode ble naturlig nok en roligere affære. Storhamar hadde fremdeles overtaket og noen fete sjanser til å øke, men det ble litt for småfikst ved de fleste anledninger. Det var imidlertid ikke noe dilldall da Mikael Zettergren markerte sin 200. kamp for Storhamar med 8-1. Pasningen fra Larrivée ble banket til på flasken og rett i krysset! Det ble punktum for en kveld med mye blågul jubel og kopiering av en gammel rekord!