• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Storhamar
STO

Landslagsveteraner i duell

Patrick Thoresen og Lars Haugen er sentrale spillere i henholdsvis Storhamar og MS. Begge har vært sentrale i sine lags framganger den siste uka. Duellen mellom dem blir avgjørende på torsdag.

Manglerud Star kommer fra to sterke borteseiere mot Narvik og Stavanger Oilers. Begge triumfene ble båret fram av solid keeperspill fra Lars Haugen. Landslagsmålvakten har reist seg fra en tøff start og funnet formen som gjør at han kan vinne kamper for de grønne og gule nesten på egenhånd. Det betyr at MS blir litt mer klassisk MS enn sist de to lagene møttes da målene fløt fritt. Nå blir det nok definitivt mer snakk om få mål og enkeltsituasjoner som avgjør. Tidligere i uka signerte de to amerikanske leiesoldater, men de må ut i 10 dagers karantene før de kan spille.

Etter noen svakere kamper var Storhamar skikkelig tilbake på hugget på lørdag og tippet serieleder Frisk ned fra toppen. Torsdagens kamp kan fort bli litt lik den forestillingen. Det blir neppe mange mål og det gjelder å ta vare på sjansene som dukker opp. Konsentrasjon og tålmodighet i (minst) 60 minutter blir også avgjørende.

Kampstart i Manglerudhallen er klokka 19.00 og kampen vises på TV2 Sport 2 og TV2 Sumo.