• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 14 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Lørdag Lør 21 November Nov
Lørdag Lør 28 November Nov
Tirsdag Tir 1 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Lørdag Lør 12 Desember Des
Torsdag Tor 17 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Lørdag Lør 6 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Frisk Asker
FRI

Vant toppmatchen

Storhamar tok en sterk og viktig trepoenger hjemme mot serieleder Frisk Asker. I en tett og jevn kamp ble to kjappe mål i første periode avgjørende. Målvaktene var de dominerende spillerne på isen.

Etter jevnspilte første fem minutter tok Storhamar tak i kampen og fikk hjelp av et overtall. Der ble Martin Rønnild ble spilt finfint fri i midten av Eirik Salsten og feide inn 1-0 bak Dahlberg. De dominerte denne perioden av spillet og det var slettes ikke ufortjent da Jacob Lundell Noer doblet ledelsen. Han satte i gang sjøl før han fikk pucken tilbake fra Patrick Thoresen og lurte inn nummer to fra skrått hold. Frisk kom mer med mot slutten av perioden, men de slet med å finne veien forbi Kokman. Da de først gjorde det sto stolpen i veien.

Storhamar hadde fremdeles taket på det i starten av midtperioden uten å få uttelling på en del gode sjanser. I stedet reduserte Frisk litt ut av ingenting halvveis i perioden og fikk ny vind i seilene. Frøshaug pirket inn fra kort hold. Først mot slutten av perioden ble det noe mer å snakke om. Tidligere SIL-gutt Fredrik Lystad Jacobsen ble sendt i garderoben etter en knetakling på Rønnild. Det ble etterhvert også fem mot tre, men ingen uttelling på det før pause.

Heller ikke etter pause klarte hjemmelaget å utnytte den store fordelen og ikke lenge etter var det Frisk som fikk prøve seg i overtall. Storhamar leverte et meget godt undertall og tok over intiativet på ny. Det ble en tett og sjansefattig periode hvor de blågule hadde en form for kontroll på det hele. Da gjesten til slutt fikk tatt ut keeper gikk det ikke lang tid før spikeren satt i kista. Robin Dahlstrøm fikk med seg pucken dypt inn i Frisk-sona og spilte fram Simen André Edvardsen som lett kunne pirke inn 3-1.